Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"СВАДБА, ТИ СИ ГОТОВ": Ево како су Александра Пријовић и Ацо Пејовић постали кумови

Прича о пријатељству са естраде коју многи не знају

1696490131_Foto-Ataimages.rs-Prijovicka.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Александра Пријовић и Филип Живојиновић су на "луди камен" стали 2018. године. О њиховој свадби се дуго причало, али детаљ који многи не знају је како је баш Аца Пејовић био Александрин кум.

Ацо је једном приликом откиро како је све почело.

- Ја када сам видео њих двоје, ја сам рекао Филипу "Готово, води". Њима је љубав из очију излазила, ко год је видео, а и сада, види колико се воле. Филип је рекао тада ако тако буде, да ћу ја бити кум - рекао је Ацо у емисији "Премијера Викенд Специјал" својевремено, и нагласио колико му Александра значи.

- Ја Александру, она ме критикује, али ја јој објашњавам да мора да схвати... Александра и мој кум Мрва су ми светла тачка у мом животу. И сви остали наравно да их волим, али су негде далеко, а они су ми ту - рекао је он тада.

Певачица је такође говорила о томе колико јој кумство са Пејовићем значи.

- Ја имам ту срећу да ми је Ацо кум, да познајем Салета, да познајем људе који имају озбиљне каријере и могу много да научим, волим да седнемо да певамо, али волим и да слушам оно што имају да ми кажу - рекла је она тада.

Филип Живојиновић је истакао да њима свадба није била ни на крај памети када је Ацо Пејовић "предвидео" да ће се десити.

- Гледао нас је све време и рекао ми "Свадба, ти си готов". Понављао је то све време. Нисам знао шта да му кажем. Мислио сам у себи, како се забављамо тек десет дана и ни мени ни њој свадба тад није падала на памет. Кад смо кренули, Александра и ја смо му рекли "Ако стварно буде свадба, ти ћеш бити кум" - испричао је својевремено Живојиновић у емисији "Звезде Гранда Специјал", коме је на венчању кум био Милош Теодосић.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas