Oglas
· · Komentari: 0

"SVADBA, TI SI GOTOV": Evo kako su Aleksandra Prijović i Aco Pejović postali kumovi

Priča o prijateljstvu sa estrade koju mnogi ne znaju

1696490131_Foto-Ataimages.rs-Prijovicka.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović su na "ludi kamen" stali 2018. godine. O njihovoj svadbi se dugo pričalo, ali detalj koji mnogi ne znaju je kako je baš Aca Pejović bio Aleksandrin kum.

Aco je jednom prilikom otkiro kako je sve počelo.

- Ja kada sam video njih dvoje, ja sam rekao Filipu "Gotovo, vodi". NJima je ljubav iz očiju izlazila, ko god je video, a i sada, vidi koliko se vole. Filip je rekao tada ako tako bude, da ću ja biti kum - rekao je Aco u emisiji "Premijera Vikend Specijal" svojevremeno, i naglasio koliko mu Aleksandra znači.

- Ja Aleksandru, ona me kritikuje, ali ja joj objašnjavam da mora da shvati... Aleksandra i moj kum Mrva su mi svetla tačka u mom životu. I svi ostali naravno da ih volim, ali su negde daleko, a oni su mi tu - rekao je on tada.

Pevačica je takođe govorila o tome koliko joj kumstvo sa Pejovićem znači.

- Ja imam tu sreću da mi je Aco kum, da poznajem Saleta, da poznajem ljude koji imaju ozbiljne karijere i mogu mnogo da naučim, volim da sednemo da pevamo, ali volim i da slušam ono što imaju da mi kažu - rekla je ona tada.

Filip Živojinović je istakao da njima svadba nije bila ni na kraj pameti kada je Aco Pejović "predvideo" da će se desiti.

- Gledao nas je sve vreme i rekao mi "Svadba, ti si gotov". Ponavljao je to sve vreme. Nisam znao šta da mu kažem. Mislio sam u sebi, kako se zabavljamo tek deset dana i ni meni ni njoj svadba tad nije padala na pamet. Kad smo krenuli, Aleksandra i ja smo mu rekli "Ako stvarno bude svadba, ti ćeš biti kum" - ispričao je svojevremeno Živojinović u emisiji "Zvezde Granda Specijal", kome je na venčanju kum bio Miloš Teodosić.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas