Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Свадба, ти си готов": Филип Живојиновић открио који ПЕВАЧ ЈЕ ПРЕДВИДЕО ДА ЋЕ ОЖЕНИТИ АЛЕКСАНДРУ ПРИЈОВИЋ - "То ми није било ни на крај памети"

Филип се присетио почетака љубави са певачицом Александром Пријовић

1683104002_tri_tacke_07092017_0012.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Филип Живојиновић и Александра Пријовић важе за један од најсладнијих парова на домаћој јавној сцени. У брачне воде упловили су јуна 2018. године, а у март 2019. добили сина Александра. Њихов брак нису пратили скандали, а Филип је једном приликом испричао да је Ацо Пејовић предвидео њихову свадбу:

"Кад смо Александра и ја почели да се забављамо изашли смо на један рођендан на коме је било пуно пријатеља из музичког света. Ацо је седео преко пута нас и гледао нас све време и рекао ми 'Свадба, ти си готов' и понављао то све време. Нисам знао шта да му кажем. Мислио сам у себи како се забављамо тек десет дана и ни мени ни њој свадба тад није падала на памет. Кад смо кренули, Александра и ја смо му рекли ‘Ако стварно буде свадба, ти ћеш бити кум", присетио се у емисији "Звезде Гранда Специјал".

Тако је и било, Александри је кум на венчању био Ацо Пејовић, док је Живојиновићу кумовао кошаркаш Милош Теодосић.

Пејовић и Пријовићка су у феноменалним односима и често се чују:

"Кума волим највише на свету. Деси се можда да се не чујемо дан-два, али се онда он наљути на мене (смех). Шалу на страну, најбољи смо пријатељи и волимо се више него што можете да замислите", изјавила је својевремено певачица.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas