Oglas
· · Komentari: 0

"Svadba, ti si gotov": Filip Živojinović otkrio koji PEVAČ JE PREDVIDEO DA ĆE OŽENITI ALEKSANDRU PRIJOVIĆ - "To mi nije bilo ni na kraj pameti"

Filip se prisetio početaka ljubavi sa pevačicom Aleksandrom Prijović

1683104002_tri_tacke_07092017_0012.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović važe za jedan od najsladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. U bračne vode uplovili su juna 2018. godine, a u mart 2019. dobili sina Aleksandra. NJihov brak nisu pratili skandali, a Filip je jednom prilikom ispričao da je Aco Pejović predvideo njihovu svadbu:

"Kad smo Aleksandra i ja počeli da se zabavljamo izašli smo na jedan rođendan na kome je bilo puno prijatelja iz muzičkog sveta. Aco je sedeo preko puta nas i gledao nas sve vreme i rekao mi 'Svadba, ti si gotov' i ponavljao to sve vreme. Nisam znao šta da mu kažem. Mislio sam u sebi kako se zabavljamo tek deset dana i ni meni ni njoj svadba tad nije padala na pamet. Kad smo krenuli, Aleksandra i ja smo mu rekli ‘Ako stvarno bude svadba, ti ćeš biti kum", prisetio se u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

Tako je i bilo, Aleksandri je kum na venčanju bio Aco Pejović, dok je Živojinoviću kumovao košarkaš Miloš Teodosić.

Pejović i Prijovićka su u fenomenalnim odnosima i često se čuju:

"Kuma volim najviše na svetu. Desi se možda da se ne čujemo dan-dva, ali se onda on naljuti na mene (smeh). Šalu na stranu, najbolji smo prijatelji i volimo se više nego što možete da zamislite", izjavila je svojevremeno pevačica.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas