· · Коментари: 0
ИЗВУКЛА СЕ

СВАКА ЧАСТ МЕГАН, АЛИ... Бивша девојка принца Харија признаје да сматра да је "срећна" што веза није потрајала (ФОТО)

Флоренс Сент Џорџ, бивша манекенка која је излазила с принцом Харијем 2011. године, рекла је да се борила са медијском пажњом коју је њихова веза добила.

1637567198_pjimage--43-.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/florencestgeorge

Бивша девојка принца Харија признала је да се осећа "срећном" што су се растали и што њихова веза није потрајала због начина живота који јој је донео.

Такође је рекла да „скида капу људима који могу да се носе са таквим начином живота“, потенцијално мислећи на супругу војводе од Сасекса Меган Маркл, коју је оженио 2018. године.

Живот се окренуо нагоре

„Моја приватност се изненада завршила, а испитивање је почело“, рекла је она за магазин Стела.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanitatis (@vanitatis)

„Нова прича би се скоро сваки дан појављивала у штампи, моје школске другове су испитивали, а испред мојих врата су били фотографи."

Госпођа Сент Џорџ се на крају удала за Хенрија Сент Џорџа, потпредседника Управе луке Гранд Бахама, 2014. године и пар сада има двоје деце, Ирис и Џимија.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alice B-B (@alice__bb)

Побегла главом без обзира

Још једна важна веза принца Харија била је она са адвокатицом из Зимбабвеа Челси Дејви, коју је војвода познавао још из школских дана.

Међутим, она је такође прекинула њихову романсу након што је схватила да није створена за краљевски живот, а то је наводно дошло након што је гледала војводу и војвоткињу од Кембриџа како се венчавају 2011. године.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kozaczek (@kozaczek.poland)

Краљевски биограф Роберт Лејси објашњава у својој књизи "Битка браће" да је убрзо након венчања, где је Хари био кум свом брату, Челси коначно прекинуо њихову дугу романсу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tudor lover (@bea_york)

Он пише: „У 2011, након више долазака и одлазака, коначно је одлучила да оде – и то је, иронично, било због великог и славног венчања Кејт и Вилијам тог пролећа.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.