Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"СВАКА ОПЕРАЦИЈА НОСИ РИЗИК": Нина Радуловић отворено о борби за здравље, након што је добила јаке болове

Тешки дани су иза ње. Нина Радуловић отворено говорила о здравственом стању од пре две године

1654255025_548.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Premijera
Oglas

Увек насмејана и расположена за јавност, водитељка Нина Радуловић је вешто "скривала" своје здравствене проблеме, а сада је проговорила о борби коју је проживела: 

- Борба и неизвесност јер свака операција на кичми носи известан ризик. Као уосталом и свака интервенција. Али кад ти кажу да мораш, или ћеш целог живота трпети бол у кичми целог живота и бити нефункционалан са тада 34 године. Ви онда схватите да је то тренутак истине у ком заиста морате да станете испред свог непријатеља, у мом случају је то била дискус хернија - рекла је водитељка у емисији "Премијера".

Прочитајте још: "НЕ ДАЈ БОЖЕ ДА СЕ НЕШТО ДЕСИ": Наташа Беквалац ОТКРИЛА да има проблема са новцем и да ли се коцка

Том приликом, Нина је открила и какав однос има са сином, ког је добила у браку са глумцем Браниславом Лечићем: 

- Ја своје дете не приморавам да са мном разговара, ја му се нудим, па и кад сам најуморнија. И чекам тренутак кад је он расположен, па макар било то и у 12 сати викендом ако нисмо заспали. У ствари васпитање једнако посвећеност, пажња, љубав и заинтересованост.

Да подсетимо, Нина је ишла на операцију 2021. године, а након тога је поделила са фановима како је све прошло: 

"Сви који имају ишијас и проблеме са дискурсом знају о чему причам. Три недеље сам провела на рехабичлитацијама које су доста напорне, али после недељу дана осећате помак. На почетку после операције не можете да обујете чарапе, све радите стојећи... тај период у бањи сам много шетала, посрећило ми се да је лепо време. Такође, сви апарати су им изузетни, тамо је базен са минералном водом, када, тако да ето. Све сам испоштовала, надам се да се видимо ускоро."

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas