Oglas
· · Komentari: 0

"SVAKA OPERACIJA NOSI RIZIK": Nina Radulović otvoreno o borbi za zdravlje, nakon što je dobila jake bolove

Teški dani su iza nje. Nina Radulović otvoreno govorila o zdravstvenom stanju od pre dve godine

1654255025_548.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub/Premijera
Oglas

Uvek nasmejana i raspoložena za javnost, voditeljka Nina Radulović je vešto "skrivala" svoje zdravstvene probleme, a sada je progovorila o borbi koju je proživela: 

- Borba i neizvesnost jer svaka operacija na kičmi nosi izvestan rizik. Kao uostalom i svaka intervencija. Ali kad ti kažu da moraš, ili ćeš celog života trpeti bol u kičmi celog života i biti nefunkcionalan sa tada 34 godine. Vi onda shvatite da je to trenutak istine u kom zaista morate da stanete ispred svog neprijatelja, u mom slučaju je to bila diskus hernija - rekla je voditeljka u emisiji "Premijera".

Pročitajte još: "NE DAJ BOŽE DA SE NEŠTO DESI": Nataša Bekvalac OTKRILA da ima problema sa novcem i da li se kocka

Tom prilikom, Nina je otkrila i kakav odnos ima sa sinom, kog je dobila u braku sa glumcem Branislavom Lečićem: 

- Ja svoje dete ne primoravam da sa mnom razgovara, ja mu se nudim, pa i kad sam najumornija. I čekam trenutak kad je on raspoložen, pa makar bilo to i u 12 sati vikendom ako nismo zaspali. U stvari vaspitanje jednako posvećenost, pažnja, ljubav i zainteresovanost.

Da podsetimo, Nina je išla na operaciju 2021. godine, a nakon toga je podelila sa fanovima kako je sve prošlo: 

"Svi koji imaju išijas i probleme sa diskursom znaju o čemu pričam. Tri nedelje sam provela na rehabičlitacijama koje su dosta naporne, ali posle nedelju dana osećate pomak. Na početku posle operacije ne možete da obujete čarape, sve radite stojeći... taj period u banji sam mnogo šetala, posrećilo mi se da je lepo vreme. Takođe, svi aparati su im izuzetni, tamo je bazen sa mineralnom vodom, kada, tako da eto. Sve sam ispoštovala, nadam se da se vidimo uskoro."

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas