Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СВАКА РЕЧ ЈЕ СУВИШНА: Никад виђена фотографија Сузане Јовановић и Саше Поповића (ФОТО)

Познати пар важи за један од најскладнијих на нашој јавној сцени

1692095495_Foto-Ataimages-Sasa-Popovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Саша Поповић и Сузана Јовановић су већ две деценије у срећном браку и важе за један од најскладнијих парова са наше јавне сцене.

Саша је важио за великог заводника па је Сузана због тога имала предрасуде о њему.

- Писало се да је Сале заводник. То кад видим изађу ми рогови. Имала сам предрасуде према њему, и оно што сам читала ме је излуђивало. Направила сам гард, рекла сам у том кошу ме нећеш наћи - рекла је Сузана једном приликом.

Саша је рекао да је Сузана одмах унела ведрину у његов живот и да му се свидела на први поглед.

- Чим сам видео Сузану онако лепу, згодну и насмејану, унела је неку ведрину у мој дотадашњи помало монотон живот. Ниједног тренутка нисам размишљао да ли треба да отпочнемо заједнички живот. А то да сам заводник, то је већ извикана ствар, мислим да су томе допринели медији - рекао је он за домаће медије. 

Сузана је на крају пала на његову доброту, а један гест ју је посебно одушевио.

- Морала сам на свадбу у Јагодину, а нисам имала превоз, а никада нисам никог слагала, обећала сам да чу доћи... И шта ћу сетим се Салета, пошаљем поруку на пејџер и кажем да имам проблем, Он је рекао да ће доћи по мене. Обрадовала сам се као дете, нисам могла да верујем да ће човек да остави своје обавезе и да дође још у Јагодину да ме вози. Наравно, ја се одушевим гестом и пажјом коју ми је поклонио - рекла је Сузана Јовановић.

На интернету је испливала њихова заједничка фотографија на којој је Сузана у поодмаклој трудноћи, а Сале је држи око струка. На слици се види колико су заљубљени и срећни, па је због тога изазвала велику пажњу јавности. 

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas