Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Сваки дан ми гребу кола": Аца Лукас открио због чега му комшије праве штету, па додао - "Не желим да живим на Дедињу"

Певач је био без длаке на језику

1663577196_al.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Аца Лукас признао је да је доживљавао непријатне ситуације са бившим девојкама. Једна од њих му је једном приликом уништила аутомобил док је боравио у Црној Гори:


- Био сам на мору када ми је девојка са којом сам био у вези уништила нови "ауди"! Написала ми је "пе*ерчино" оним спрејом који се користи за новогодишње празнике. Не знам само како се те речи сетила, јер сам ја све само не то! То се десило после једне свађе - открио је за "Информер".

Прочитајте још: Кејт Винслет повређена на снимању у Хрватској: Звезда "Титаника" смештена у болницу

Објаснио је зашто му комшије гребу кола сваког дана, али и разлог зашто не живи на Дедињу:

- Комшије ми сваки дан гребу кола. То је зато што имам најскупљи аутомобил у крају, па им упадам у очи. То је зато што не живим на Дедињу, него на Вождовцу. Али лакше ми је да ми ауто буде огребан него да живим у делу града ком не припадам, где се људи лажно представљају и изигравају будале. Нећу да ми комшиница буде певачица која иде приватним авионом на тезгу, па је сам пут кошта више него што заради на наступу! Не знам зашто имају потребу то да раде? Никада тако нешто не бих урадио, јер не живим лажним животом, као што многи данас живе. Код мене је све транспарентно!

Фолкер је сигуран да ни једна од бивших супруга, Светлане, Наташе и Соње, није уништавала скупоцене аутомобиле:

- Глупо би и било да ми пале кола, када су то иста она кола која сам им куповао! - рекао је познати певач.

Прочитајте још: Ово је једно од најбизарнијих правила КРАЉЕВСКЕ ПОРОДИЦЕ: Ове ствари увек морају да имају са собом спремне

О озбиљној вези и женидби тренутно не размишља, али открива да могућност да се поново ожени увек постоји:

- Тренутно ми прија да имам девојке на једну, две, пет или 105 ноћи. Можда се то промени, па се оженим 16. пут, али сада ми прија овако. Некада ми недостаје да имам породицу, али не питам се ја када ћу се заљубити, то се само деси. Не бежим ни од брака, ни од озбиљне везе. Све је то лепо, али мора да буде спонтано. Не могу да се програмирам на ово или оно. Засад ми ниједна није толико привукла пажњу да пожелим да се оженим њом!

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas