· · Коментари: 0

"Сваки момак ме је варао": Милена Ћеренић без длаке на језику о свом љубавном животу - "Мушкарцима је лакше да буду са неким кога не воле"

Певачица не крије да је била у вези са заузетим мушкарцима

1684745273_milena_ceranic_20052023_0008.JPG
Фото: АТА имагес

Милена Ћеранић се прославила учешћем у такмичењу "Звезде Гранда" 2008. године. Захваљујући свом таленту освојила је срца публике.

Имала је веома тешке периоде у животу, а својевремено је открила да ју је сваки партнер варао:

- Мене је сваки момак варао. Мене баш брига, не занима ме. Лакше им је да буду с неким кога не воле. Мене је момак преварио с девојком која је из мог окружења. Била је блиска пријатељици мојој јако доброј другарици. Показала сам који је мој ниво зрелости, а који је њихов - изјавила је у емисији "Премијера"

Поред тога, испричала је да је ишла код психотерапеута јер није могла сама да се носи са одређеним проблемима:

- По изласку из "Фарме" била сам веома лоше јер сам се тамо сусрела са злим људима, а нисам била спремна за то. Зато сам отишла код моје докторке, која ми је помогла да се изборим са анксиозношћу. Дала ми је лекове за умирење срчаног живца због паничних напада, који су били страшни. Кад год бих изашла на бину, имала бих невиђену трему, која ме ни на секунду није напуштала. Био је то велики стрес за мој организам, па сам морала да будем на терапији - рекла је једном приликом за "Информер", па додала:

- Када сам испила све лекове које ми је дала докторка, кренула сам на разговоре код психотерапеута, који ми је променио живот из корена. Свима бих препоручила да иду код стручњака јер могу много да вам помогну и усмере вас на прави пут. Разговори са стручним лицем су ми помогли да вратим самопоуздање, које је у једном тренутку било на минимуму зато што сам доживела и велику славу и највећи пад у животу. Тешко је носити се са тим да си најпопуларнија личност у земљи, а у следећем анонимна особа, коју нико не препознаје. Имала сам каријеру, а нисам могла да напредујем, па самим тим нисам довољно ни зарађивала. То је било веома потресно за мене - закључила је за поменути медиј.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.