Oglas
· · Komentari: 0

"Svaki momak me je varao": Milena Ćerenić bez dlake na jeziku o svom ljubavnom životu - "Muškarcima je lakše da budu sa nekim koga ne vole"

Pevačica ne krije da je bila u vezi sa zauzetim muškarcima

1684745273_milena_ceranic_20052023_0008.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Milena Ćeranić se proslavila učešćem u takmičenju "Zvezde Granda" 2008. godine. Zahvaljujući svom talentu osvojila je srca publike.

Imala je veoma teške periode u životu, a svojevremeno je otkrila da ju je svaki partner varao:

- Mene je svaki momak varao. Mene baš briga, ne zanima me. Lakše im je da budu s nekim koga ne vole. Mene je momak prevario s devojkom koja je iz mog okruženja. Bila je bliska prijateljici mojoj jako dobroj drugarici. Pokazala sam koji je moj nivo zrelosti, a koji je njihov - izjavila je u emisiji "Premijera"

Pored toga, ispričala je da je išla kod psihoterapeuta jer nije mogla sama da se nosi sa određenim problemima:

- Po izlasku iz "Farme" bila sam veoma loše jer sam se tamo susrela sa zlim ljudima, a nisam bila spremna za to. Zato sam otišla kod moje doktorke, koja mi je pomogla da se izborim sa anksioznošću. Dala mi je lekove za umirenje srčanog živca zbog paničnih napada, koji su bili strašni. Kad god bih izašla na binu, imala bih neviđenu tremu, koja me ni na sekundu nije napuštala. Bio je to veliki stres za moj organizam, pa sam morala da budem na terapiji - rekla je jednom prilikom za "Informer", pa dodala:

- Kada sam ispila sve lekove koje mi je dala doktorka, krenula sam na razgovore kod psihoterapeuta, koji mi je promenio život iz korena. Svima bih preporučila da idu kod stručnjaka jer mogu mnogo da vam pomognu i usmere vas na pravi put. Razgovori sa stručnim licem su mi pomogli da vratim samopouzdanje, koje je u jednom trenutku bilo na minimumu zato što sam doživela i veliku slavu i najveći pad u životu. Teško je nositi se sa tim da si najpopularnija ličnost u zemlji, a u sledećem anonimna osoba, koju niko ne prepoznaje. Imala sam karijeru, a nisam mogla da napredujem, pa samim tim nisam dovoljno ni zarađivala. To je bilo veoma potresno za mene - zaključila je za pomenuti medij.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas