· · Коментари: 0
ХОЛИВУД

"Свако вече отвара боцу црвеног вина": ДАДИЉА изнела ШОКАНТНЕ детаље о Анђелини Џоли као мајци

Дадиља Анђелинине деце сматра да глумица није толико пожртвована мајка као што се представља у јавности.

1638551441_profimedia-0640324025.jpg
Фото: Профимедиа

Глумица Анђелина Џоли важи за једну од најпознатијих личности са бурном прошлошћу. Нанон пропалих бракова и љубавних крахова, глумица је одлучила да се посвети својој деци - како биолошкој, тако и усвојеној.

Иако  се труди да ода утисак изузетно брижне и пожртвоване мајке, дадиља која проводи 24 часа са њеном децом не слаже се с њом.

Прочитајте још: Нови љубавни пар: Анђелина Џоли ухваћена у романтичном изласку са 15 година МЛАЂИМ РЕПЕРОМ (ФОТО)

Дадиља је за стране медије испричала како се наводно Анђелина доста променила након развода од Бреда Пита, па је указала на њене мајчинске пропусте.

О овоме је још давно причао и глумац Бред Пит, који је истицао да се иза савршеног оклопа не крију савршени механизми васпитавања деце. Период развода је протекао у бучним свађама и међусобним оптужбама, а чини се да је глумац ипак лошије прошао, јер његова борба око старатељства и даље траје.

Дадиља о Анђелини

- Она је мајка која је врло одсутна због својих свакодневних проблема и каријере, не стиже да се посвети деци и то је рецепт за пропаст - рекла је дадиља у интервјуу за амерички "Ок магазин" и додала да Анђелина не може да обузда децу, а да је ситуација постала посебно драмитична откако се развела од Бреда 2016. године.

Фото: Профимедиа

- Анђелина мисли да је модерна мама јер се према њима понаша као према одраслим људима. Али, истина је да је деци с времена на време потребан прекор како би могли да разликују исправно од погрешног. Анђелина ствара више проблема него што доноси доброг и чини им медвеђу услугу - сматра дадиља која је чувала шесторо Анђелинине деце.

Дадиља је наводно потврдила да Анђелина воли да попије и да практично свако вече отвара боцу црвеног вина.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.