· · Komentari: 0
HOLIVUD

"Svako veče otvara bocu crvenog vina": DADILJA iznela ŠOKANTNE detalje o Anđelini Džoli kao majci

Dadilja Anđelinine dece smatra da glumica nije toliko požrtvovana majka kao što se predstavlja u javnosti.

1638551441_profimedia-0640324025.jpg
Foto: Profimedia

Glumica Anđelina Džoli važi za jednu od najpoznatijih ličnosti sa burnom prošlošću. Nanon propalih brakova i ljubavnih krahova, glumica je odlučila da se posveti svojoj deci - kako biološkoj, tako i usvojenoj.

Iako  se trudi da oda utisak izuzetno brižne i požrtvovane majke, dadilja koja provodi 24 časa sa njenom decom ne slaže se s njom.

Pročitajte još: Novi ljubavni par: Anđelina Džoli uhvaćena u romantičnom izlasku sa 15 godina MLAĐIM REPEROM (FOTO)

Dadilja je za strane medije ispričala kako se navodno Anđelina dosta promenila nakon razvoda od Breda Pita, pa je ukazala na njene majčinske propuste.

O ovome je još davno pričao i glumac Bred Pit, koji je isticao da se iza savršenog oklopa ne kriju savršeni mehanizmi vaspitavanja dece. Period razvoda je protekao u bučnim svađama i međusobnim optužbama, a čini se da je glumac ipak lošije prošao, jer njegova borba oko starateljstva i dalje traje.

Dadilja o Anđelini

- Ona je majka koja je vrlo odsutna zbog svojih svakodnevnih problema i karijere, ne stiže da se posveti deci i to je recept za propast - rekla je dadilja u intervjuu za američki "Ok magazin" i dodala da Anđelina ne može da obuzda decu, a da je situacija postala posebno dramitična otkako se razvela od Breda 2016. godine.

Foto: Profimedia

- Anđelina misli da je moderna mama jer se prema njima ponaša kao prema odraslim ljudima. Ali, istina je da je deci s vremena na vreme potreban prekor kako bi mogli da razlikuju ispravno od pogrešnog. Anđelina stvara više problema nego što donosi dobrog i čini im medveđu uslugu - smatra dadilja koja je čuvala šestoro Anđelinine dece.

Dadilja je navodno potvrdila da Anđelina voli da popije i da praktično svako veče otvara bocu crvenog vina.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.