Oglas
Oglas
· · Коментари: 1

СНИМАК ЈЕ МОНТИРАН! Ево шта се заиста догодило на додели Оскара и шта је претходило ШАМАРУ (ФОТО)

Водитељ Рос Кинг открио је шта се тачно догодило у Долби театру када је Вил Смит ошамарио Криса Рока на додели Оскара, јер тврди да се публика није осећала безбедно и да је смех лажан

1648550389_pjimage---2022-03-29T123548.728.jpg
Foto: printskrin/Jutjub
Oglas

Звиждање публике Оскара било је "прелепљено" смехом када је Вил Смит ошамарио Криса Рока током викенда. То је постало огромна тема за разговор са церемоније.

Рос Кинг је разговарао са чланом Академије који је заправо био у просторији када се то догодило, и они су изнели низ тврдњи, укључујући да је смех синхронизован и да је уместо тога било много негодовања и звиждања.

Такође је тврдио да се публика осећала 'небезбедно' након онога што се догодило на сцени.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by parboaboa (@parboaboa)

„Управо сам дошао са вечере са једним од чланова Академије који је био у просторији и веома је интересантно чути њихову страну приче о томе шта се догодило у соби“, рекао је Рос док је разговарао о стварној реакцији на додели Oскара.

Прочитајте још: ВИЛУ СМИТУ ПРЕТИ ЗАТВОР! Због "шамара који је обишао свет" глумац у ОЗБИЉНОМ проблему (ФОТО/ВИДЕО)

„Очигледно је да смо били на додели Оскара – све је ишло прилично добро. Крис Рок је направио гег, био је помало лош гег. Није знао да Џејда Пинкет Смит пати од алопеције и направио је ову јадну шалу. "

Затим је открио да је смех који су људи чули на ТВ-у заправо синхронизован.

"Сада када је направио ту шалу, иако смо на телевизији када смо је чули, чули смех - речено ми је да није било много смеха у просторији и да је заглавио - било је много негодовања", рекао је: „Видели смо слику на којој се Вил у почетку смејао, а затим је Џејда заколутала очима, а онда је реакција публике – рекли су – буквално натерала Вила да нешто уради по том питању."

Рекао је и да се публика није осећала сигурно: „Шамар се чуо свуда по просторији, био је тако гласан. Људи су говорили да се заправо осећају несигурно, а онда када је Вил почео да вришти опсцености – које су биле пригушене – атмосфера у просторији је постала апсолутно хладна."

Рос је такође тврдио да када је прочитана Вилова номинација и када је он изашао на сцену да добије Оскара за најбољег глумца за улогу у Краљу Ричарду, окупљена публика је звиждала.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spurzine (@spurzine)

Вил се од тада извинио за оно што се догодило, рекавши: „Желео бих да ти се јавно извиним, Крис. Био сам ван себе и погрешио сам. Осрамоћен сам и моји поступци нису указивали на човека какав желим да будем. Нема места насиљу у свету љубави и доброте."

БОНУС ВИДЕО: 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas