Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Све пре тога била АПСОЛУТНА нула": Каћа Грујић искрено о породици и браку са Марком Гобељићем

Певачица никада није осећала оволику количину љубави и среће

1671036170_Foto-Ataimages.rs-kaca-grujic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Каћа Грујић и Марко Гобељић су пре неколико дана допутовали из Дубаија, где су проводили време са својом наследницом Катјом. Породично путовање је протекло у најбољем реду, а у емисији "Премијера", Каћа је открила детаље и најзанимљивоије тренутке.

- Било нам је супер, одушевљена сам како је Катја све поднела, лет како је прошао. Одушевљена је била и плажом, базеном, људима... Уживала је стварно! Прија јој тамо, можда размислимо да се преселимо (смех) - нашалила се Каћа.

Прочитајте још: Констрактини фанови РАЗОЧАРАНИ: Певачица поручила да није у позицији да ставра нове песме

Катја ускоро пуни годину дана, а родитељи се спремају да јој направе рођендан о коме ће се дуго причати.

- За који дан Катја пуни годину дана, не могу да верујем да је тако брзо пролетело. Када помислим како брзо време лети мени крећу сузе, јер не желим да одрасте, желим да остане код мене, да буде мала, да цео живот буде код мене! Проходала је пре две-три недеље, иде сама, сада не можемо да је ухватимо у стану - рекла је певачица.

Певачица тврди да је пронашла љубав свог живота и да су све остале везе које је имала биле смешне и неозбиљне када се упореде са Марком.

- Верујем да сам можда патила некад раније, али верујем да то ништа није било озбиљно. Све везе које су биле пре Марка... То је некако неозбиљно, јер сада имам предивног мужа, озбиљан брак, озбиљну породицу и схватила сам да је све пре тога била апсолутна нула - закључила је она у "Премијери".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas