Oglas
· · Komentari: 0

"Sve pre toga bila APSOLUTNA nula": Kaća Grujić iskreno o porodici i braku sa Markom Gobeljićem

Pevačica nikada nije osećala ovoliku količinu ljubavi i sreće

1671036170_Foto-Ataimages.rs-kaca-grujic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Kaća Grujić i Marko Gobeljić su pre nekoliko dana doputovali iz Dubaija, gde su provodili vreme sa svojom naslednicom Katjom. Porodično putovanje je proteklo u najboljem redu, a u emisiji "Premijera", Kaća je otkrila detalje i najzanimljivoije trenutke.

- Bilo nam je super, oduševljena sam kako je Katja sve podnela, let kako je prošao. Oduševljena je bila i plažom, bazenom, ljudima... Uživala je stvarno! Prija joj tamo, možda razmislimo da se preselimo (smeh) - našalila se Kaća.

Pročitajte još: Konstraktini fanovi RAZOČARANI: Pevačica poručila da nije u poziciji da stavra nove pesme

Katja uskoro puni godinu dana, a roditelji se spremaju da joj naprave rođendan o kome će se dugo pričati.

- Za koji dan Katja puni godinu dana, ne mogu da verujem da je tako brzo proletelo. Kada pomislim kako brzo vreme leti meni kreću suze, jer ne želim da odraste, želim da ostane kod mene, da bude mala, da ceo život bude kod mene! Prohodala je pre dve-tri nedelje, ide sama, sada ne možemo da je uhvatimo u stanu - rekla je pevačica.

Pevačica tvrdi da je pronašla ljubav svog života i da su sve ostale veze koje je imala bile smešne i neozbiljne kada se uporede sa Markom.

- Verujem da sam možda patila nekad ranije, ali verujem da to ništa nije bilo ozbiljno. Sve veze koje su bile pre Marka... To je nekako neozbiljno, jer sada imam predivnog muža, ozbiljan brak, ozbiljnu porodicu i shvatila sam da je sve pre toga bila apsolutna nula - zaključila je ona u "Premijeri".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas