Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Све су ме ископирале": Нада Топчагић тврди да је једну ствар на ЕСТРАДИ урадила прва

Певачица Нада Топчагић је каријеру започела 1977. године и том приликом је увела једну новину на естраду

1694173237_Foto-Ataimages.rs-Nada-Topcagic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Нада Топчагић је већ годинама на естради и иза себе има блиставу каријеру. Све генерације обожавају њене хитове, а Нада тврди да је увела један тренд када се појавила на јавној сцени.

- Појавила сам се 1977. са синглом „Заклањаш ми сунце“ и тада сам се прва пућила на омотима. После мене су све певачице почеле да се пуће. Све су ме ископирале. Ниједна певачица то неће да каже, осим Цеце, која ми је признала да је гледала моје слике и доста учила од мене. И Дејан Милићевић је почео да говори певачицама да се пуће по угледу на мене. Ја сам била сва вамп. Пре мене је Силвана Арменулић патентирала деколте. Она се прва појавила с тим грудима. Обожавала сам Лепу и Силвану тада - рекла је певачица за медије.

Нада је такође открила и ко је био њен узор и коме је слала писма.

Мухарем Сербезовски је био мој узор. Њега сам обожавала. Ја сам као дете умирала за тим човеком. Нисам имала да једем, али сам му слала писма - завршила је Нада недавно за медије.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

  Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas