Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Свети ми се преко деце": Злата Петровић о сукобу са Снежаном Ђуришић који траје већ две деценије

О њиховом сукобу решила је да проговори Злата

1671952486_foto-Milena-Andjela-ATA-images.jpg
Фото: Милена Анђела, АТА имагес
Oglas

Иако су Снежана Ђуришић и Злата Петровић веома поштоване међу колегама, а своје каријере градиле су искључиво на квалитетним песмама, избегавајући скандале и свађе, ове две певачице имале су жесток сукоб пре читаве две деценије који и данас траје.

Наиме, певачица Злата Петровић једном приликом је открила детаље односа са колегиницом Снежаном Ђуришић.

- Међу нама се пре две деценије догодило нешто ружно о чему никад нисам говорила нити ћу говорити. Било је питање времена када ћу и због чега ћу пући. Људи смо од крви и меса, па је нормално да некоме изговоримо оно што смо деценијама опраштали и бацали у канту за смеће. Ми смо се увек пријатно јављале једна другој на снимањима иако је постојало то нешто ружно у прошлости. Зарад поштовања и колегијалности прећутиш, пустиш, тражиш оправдање за друге, па кад се скупи, нема Бога да можеш да се суздржиш. Бог ме је ослободио те ружне особине да се бавим туђим животима. Увек сам њој и свима другима желела само срећу. Не желим да будемо у рату и да међу нама влада негативна енергија или нека зла крв, поготово што сам одувек ја та која тражи оправдања за друге - рекла је својевремено Злата.

Прочитајте још: МОЋНА ТРАНСФОРМАЦИЈА: Када је унук нашминкао баку, нико није могао да поверује КОЛИКО ЈОЈ ЈЕ ЗАИСТА ГОДИНА! (ФОТО/ВИДЕО)

Иако су то вешто прикривале, до врхунца свађе дошло је када је Златина братаница и имењакиња наступала у "Звездама Гранда" и неславно завршила такмичење. Од стране жирија није добила похвалне коментаре, а том приликом Снежана је прокоментарисала како цени рад њеног оца хармоникаша, али да је њено певање било изузетно лоше. Злату је овај Ђуришићкин коментар погодио те је изјавила како јој се певачица свети преко деце, а након емитоване емисије се и огласила:

Прочитајте још: ОД КЕЈТ МИДЛТОН - ЏЕМ НА ПОКЛОН: Традиција, коју будућа краљица жели да пренесе и на своју децу

- Полудела сам у тренутку и рекла сам све што сам имала о Снежани и не кајем се. Хоћу да ставим тачку на то. Не желим више да је спомињем. Настала је толика фрка око тога што сам рекла да ми се Снежана свети преко деце. Нисам ја у том филму да пљујем колеге, али то сам осетила у том тренутку и рекла сам шта сам имала. Е, сад, да ли се наљутила на мене или није - не знам, јер се нисмо чуле после тога. Ја сам транспарентна, нисам са колегама на ратној нози, па ни са њом, увек смо се јављале једна другој кад се сретнемо на снимањима, а шта ће бити после свега овога - не знам. Нема разлога да наставим да се препуцавам са њом преко новина. Емисија "Звезде Гранда" у којој је учествовала моја братаница и имењакиња Злата је емитована и то је то. Нећу да водим туђу бригу и туђи живот. Нисам ја ничија учитељица, само ми је криво када ми људи причају иза леђа - изјавила је певачица за "Стар".

Њих две се и данас у широком луку избегавају, а када дође до изненадног сусрета, једва се и јаве једна другој.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas