Oglas
· · Komentari: 0

MOĆNA TRANSFORMACIJA: Kada je unuk našminkao baku, niko nije mogao da poveruje KOLIKO JOJ JE ZAISTA GODINA! (FOTO/VIDEO)

Od starice do filmske dive, bez hirurških zahvata

1671891375_baka-i-unuk-naslov.jpg
Foto: Instagram printscreen/aleksandar_dramicanin
Oglas

Baka Milka, kako je unuk od milja zove, obično nosi marame, ne farba se i ne šminka, i živi u jednom selu pored Ivanjice. Međutim, Aleksandar Dramićanin, dokazao je nasuprot uvreženom mišljenju, da  svaka žena može biti lepa kao filmska diva, uz odgovarajuću šminku i frizuru, bez pomoći estetske hirurgije! 

Pročitajte još: JASNA PORUKA: U najnovijoj objavi, Anastasija Ražnatović napisala OVO, a svi se pitaju kome je posvećeno (FOTO)

"Ona je obična baka iz svog sela, ne sređuje se i skromna je žena, ali je prelepa i oduvek mi je inspiracija. Kosu uvek nosi u marami, pa sam došao na ideju i kosu da joj sredim. Pre desetak godina sam je već jednom šminkao, ali poslednji put sam to radio u karantinu, jer sam za sve to vreme bio u Ivanjici, pa sam iskoristio priliku. Tada sam je bukvalno naterao, jer nije bila posebno raspoložena za to, a drugi put sam to radio sa ciljem da uramim njene portrete u svom salonu, pa sam radio fotkanje posebno u te svrhe," ispričao je Aleksandar pre nešto više od godinu dana.

Pročitajte još: OD KEJT MIDLTON- DŽEM NA POKLON: Tradicija, koju buduća kraljica želi da prenese i na svoju decu

On svoje umeće ulepšavanja, pokazuje tako što učini da njegova baka deluje barem 15 do 20 godina mlađe. Baka Miloratka inače ima 87 godina, a pre par godina, od starice je napravio pravu divu!

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas