· · Коментари: 0
НОВЕ ЗВЕЗДЕ

Сви су чекали наступ ИСАКА ШАБАНОВИЋА: Појавио се 17 кг МРШАВИЈИ и ОДУВАО новим наступом (ВИДЕО)

Наступ који су чекали многи...

1619935523_isak.JPG
Фото: YоутубеПринтсцреен/Радован

Певач Исак Шабановић, направио је тоталну пометњу када се појавио на сцени популарног такмичења "Звезде Гранда".

Он је преко ноћи постао тема свих. Емоција са којом је отпевао песме "Стипу гатибо" и "Опрости ми што те волим" нешто је што је, према речима Ђорђа Давида, невиђено у поменутом шоу програму.

Певач Исак Шабановић, направио је пометњу када се појавио на сцени популарног такмичења "Звезде Гранда", а многи су се до недавно питали зашто га више нема у такмичењу.

Члан жирија Ђорђе Давид недавно је открио да је Исак боловао од короне и да је то разлог његовог изостанка у четвртом кругу такмичења.

С обзиром на утисак који је оставио у свом првом појављивању, Саша Поповић је донео одлуку да се овај талентовани младић одмах пласира у пети круг.

Синоћ је имао наступ и по мишљењима многих чланова ђирија, превазишао и први, што је било тешко. Он је видно и ослабио, чак 17 килограма, а на констатацију Јелене Карлеуше, да "изгледа топ" и савет да настави и не једе месо, Исак се насмејао и додао: "Месо само и једем", што је изазвало смех свих присутних.

Након наступа, потпуно збуњен је поручио:

- Дигао се бум око мене и не знам ста ми се десава у зивоту. Питао сам се, могу ли ја то? Скинуо сам 17 килограма - рекао је Исак, а Поповић га је похвалио како се није уобразио.

Погледајте његов наступ и уверите се колико је смршао:

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.