Oglas
· · Komentari: 0
NOVE ZVEZDE

Svi su čekali nastup ISAKA ŠABANOVIĆA: Pojavio se 17 kg MRŠAVIJI i ODUVAO novim nastupom (VIDEO)

Nastup koji su čekali mnogi...

1619935523_isak.JPG
Foto: YoutubePrintscreen/Radovan
Oglas

Pevač Isak Šabanović, napravio je totalnu pometnju kada se pojavio na sceni popularnog takmičenja "Zvezde Granda".

On je preko noći postao tema svih. Emocija sa kojom je otpevao pesme "Stipu gatibo" i "Oprosti mi što te volim" nešto je što je, prema rečima Đorđa Davida, neviđeno u pomenutom šou programu.

Pevač Isak Šabanović, napravio je pometnju kada se pojavio na sceni popularnog takmičenja "Zvezde Granda", a mnogi su se do nedavno pitali zašto ga više nema u takmičenju.

Član žirija Đorđe David nedavno je otkrio da je Isak bolovao od korone i da je to razlog njegovog izostanka u četvrtom krugu takmičenja.

S obzirom na utisak koji je ostavio u svom prvom pojavljivanju, Saša Popović je doneo odluku da se ovaj talentovani mladić odmah plasira u peti krug.

Sinoć je imao nastup i po mišljenjima mnogih članova đirija, prevazišao i prvi, što je bilo teško. On je vidno i oslabio, čak 17 kilograma, a na konstataciju Jelene Karleuše, da "izgleda top" i savet da nastavi i ne jede meso, Isak se nasmejao i dodao: "Meso samo i jedem", što je izazvalo smeh svih prisutnih.

Nakon nastupa, potpuno zbunjen je poručio:

- Digao se bum oko mene i ne znam sta mi se desava u zivotu. Pitao sam se, mogu li ja to? Skinuo sam 17 kilograma - rekao je Isak, a Popović ga je pohvalio kako se nije uobrazio.

Pogledajte njegov nastup i uverite se koliko je smršao:

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas