Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Сви су хвалили друге девојке, мене нико": Весна Ђогани проговорила о несигурностима - "Живела сам по туђим правилима, а онда сам експлодирала"

Упркос томе што изгледа фантастично, Весна не крије да се суочавала са великим несигурностима

1684055534_sanja_marinkovic_06122022_0021.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Весна Ђогани више од две деценије ужива у љубави са Ђолетом Ђоганијем. Откада се појавила у групи "Ђогани фантастико" привукла је велику пажњу плесачким умећем, али и гласом. И у петој деценији изгледа савршено, али она признаје да је дуго живела под туђим правилима и борила се са несигурностима:

- По туђем утицају сам живела. Онда сам схватила да више не могу да издржим и експлодирала сам. Не знам да ли сам победила све бриге, али је важно да сам сада срећна и задовољна. Апеловала бих на младе девојке које слушају сада ово да, ако живе у токсичној вези, браку или друштву, и не схватају оно што их нервира, јако је битно да то препознају и утичу на то - почела је причу гостујући у емисији "Магазин Ин", па додала:

- Сећам када сам почела да играм са Ђолетом, биле су тамо прелепе девојке, не зна се која је лепша, која је згоднија. Углавном су сви коментарисали како су друге девојке лепе, а мене нико није хвалио. Питала сам Ђолета да ли сам лепа, јер сам јако сумњала у себе. Прошло је неко време и дошла је нека жена и рекла ''Па како очекујеш да ти неко приђе и да те похвали кад си оваква, прелепа, јака, успешна'', и онда сам схватила да се мушкарци плаше да ти приђу и уделе директно комплимент, већ иду изокола, а онда и то утиче на тебе.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas