· · Komentari: 0

"Svi su hvalili druge devojke, mene niko": Vesna Đogani progovorila o nesigurnostima - "Živela sam po tuđim pravilima, a onda sam eksplodirala"

Uprkos tome što izgleda fantastično, Vesna ne krije da se suočavala sa velikim nesigurnostima

1684055534_sanja_marinkovic_06122022_0021.JPG
Foto: ATA images

Vesna Đogani više od dve decenije uživa u ljubavi sa Đoletom Đoganijem. Otkada se pojavila u grupi "Đogani fantastiko" privukla je veliku pažnju plesačkim umećem, ali i glasom. I u petoj deceniji izgleda savršeno, ali ona priznaje da je dugo živela pod tuđim pravilima i borila se sa nesigurnostima:

- Po tuđem uticaju sam živela. Onda sam shvatila da više ne mogu da izdržim i eksplodirala sam. Ne znam da li sam pobedila sve brige, ali je važno da sam sada srećna i zadovoljna. Apelovala bih na mlade devojke koje slušaju sada ovo da, ako žive u toksičnoj vezi, braku ili društvu, i ne shvataju ono što ih nervira, jako je bitno da to prepoznaju i utiču na to - počela je priču gostujući u emisiji "Magazin In", pa dodala:

- Sećam kada sam počela da igram sa Đoletom, bile su tamo prelepe devojke, ne zna se koja je lepša, koja je zgodnija. Uglavnom su svi komentarisali kako su druge devojke lepe, a mene niko nije hvalio. Pitala sam Đoleta da li sam lepa, jer sam jako sumnjala u sebe. Prošlo je neko vreme i došla je neka žena i rekla ''Pa kako očekuješ da ti neko priđe i da te pohvali kad si ovakva, prelepa, jaka, uspešna'', i onda sam shvatila da se muškarci plaše da ti priđu i udele direktno kompliment, već idu izokola, a onda i to utiče na tebe.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU