Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сви су јој се смејали док је певала "Кен ли", а данас је успешна бизнисменка која води озбиљан посао далеко од музичке сцене (ВИДЕО)

Валентина Хасан је данас успешна предузеткиња, жена и мајка

1658314237_Foto-Printscreen-YouTube---ArathBenedek.jpg
Фото: Принтскрин/ ЈуТубе - АратхБенедек
Oglas

За Бугарку Валентину Хасан чуо је готово цео свет када је у тамошњој верзији "Идола" песму "Without you" Мараје Кери певала онако како је чула и разумела - "Кен Ли" (тулибу либу даутју).

Валентина је постала Јутјуб сензација, а снимак њеног наступа је стигао чак и до Мараје Кери, а Еј-Би-Си је емитовао прилог о "светски познатој Бугарки".

И док јој се читав свет смејао, она је покренула приватан бизнис. Није се остварила као певачица, али ту јој не иде лоше.

Сада 42-годишња Валентина ужива у животу далеко од сцене. Она је власница једног бара у Шпанији, срећно је удата и има троје деце. Две од њих су близнакиње, а трећа девојчица, написала је „Бугарска данас”.

Валентина данас има 42 године и ужива у животу далеко од сцене. Она је власница једног бара у Шпанији (ресторан и кафић како га описује), срећно је удата и има три ћерке од којих су две близнакиње, пише "Бугарска данас".

Валентина и њен супруг одлучили су својевремено да напусте домовину и потраже шансу негде другде. Отишли ​​су на Пиринејско полуострво, а након неколико година породица је почела да прикупља новац и развија лични посао.

Прочитајте још: ХАНИ О ДЕЧКУ ПРЕ ЖЕЉКА МИТРОВИЋА: "Решила сам да га преболим, а онда смо се ИЗНЕНАДА срели на улици..." (ФОТО)

Отворили су ресторан у малом граду у којем живе и раде. На лето иду кући у Бугарску, на неколико недеља, откривају мештани села Звезделина, одакле је Валентина.

- Овде има рођаке и долази да их види. Није се променила, иако већ дуго живи у Шпанији - рекли су пријатељи пара. 

- Никад на себе није гледала као на звезду. Она је прилично добра особа. Чини све да угоди људима - испричале су Валентинине комшије.

Валентина је данас успешна жена и мајка, остварена у сваком смислу.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas