Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сви су се питали: Огњен Амиџић објаснио због чега Теyа Дора није гостовала са Бресквицом у емисији

Водитељ Огњен Амиџић, након разноразних коментара на Твитеру, огласио се и открио због чега није угостио победницу "Песме за Евровизију", Теyа Дору, са другопласираном Анђелом Игњатовић Бресквицом у истој емисији.

1709798497_Untitled.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Огњен је одговорио на коментаре и открио због чега, у емисији емитованој у уторак, 5. марта, није угостио и победницу "Песме за Евровизију" 2024 него другопласирану Анђелу Игњатовић Бресквицу.

- Пошто пишете којекакве глупости, само да објасним. У синоћну емисију била је позвана и Теyа Дора, нормално као победница, али ме је РТС замолио да за њу буде други датум. Тако да ћу вам јавити кад буде тај датум - написао је Амиџић.

Подсетимо у овој емисији, Бресквица је говорила о учешћу на такмичењу.

- Сматрам да је то такмичење на ком се појавиш једном и шта урадиш, урадиш, никад се више нећу пријављивати - била је искрена.

- Нисам била тужна јер сам знала, просто ја имам ту неку интуицију, када сам се пробудила знала сам да нећу проћи - говорила је певачица, па се дотакла победнице.

- Срећна сам била што је мој фаворит победио, а то је Теyа Дора, одмах после мене она је била мој фаворит - била је јасна, а онда је одговорила на питање да ли сматра да је такмичење било регуларно.

- Ја желим да верујем у то да јесте. Сматрам да образ и васпитање некоме не би дозволило да лажира тако нешто - рекла је Бресквица.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas