Oglas
· · Komentari: 0

Svi su se pitali: Ognjen Amidžić objasnio zbog čega Teya Dora nije gostovala sa Breskvicom u emisiji

Voditelj Ognjen Amidžić, nakon raznoraznih komentara na Tviteru, oglasio se i otkrio zbog čega nije ugostio pobednicu "Pesme za Evroviziju", Teya Doru, sa drugoplasiranom Anđelom Ignjatović Breskvicom u istoj emisiji.

1709798497_Untitled.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Ognjen je odgovorio na komentare i otkrio zbog čega, u emisiji emitovanoj u utorak, 5. marta, nije ugostio i pobednicu "Pesme za Evroviziju" 2024 nego drugoplasiranu Anđelu Ignjatović Breskvicu.

- Pošto pišete kojekakve gluposti, samo da objasnim. U sinoćnu emisiju bila je pozvana i Teya Dora, normalno kao pobednica, ali me je RTS zamolio da za nju bude drugi datum. Tako da ću vam javiti kad bude taj datum - napisao je Amidžić.

Podsetimo u ovoj emisiji, Breskvica je govorila o učešću na takmičenju.

- Smatram da je to takmičenje na kom se pojaviš jednom i šta uradiš, uradiš, nikad se više neću prijavljivati - bila je iskrena.

- Nisam bila tužna jer sam znala, prosto ja imam tu neku intuiciju, kada sam se probudila znala sam da neću proći - govorila je pevačica, pa se dotakla pobednice.

- Srećna sam bila što je moj favorit pobedio, a to je Teya Dora, odmah posle mene ona je bila moj favorit - bila je jasna, a onda je odgovorila na pitanje da li smatra da je takmičenje bilo regularno.

- Ja želim da verujem u to da jeste. Smatram da obraz i vaspitanje nekome ne bi dozvolilo da lažira tako nešto - rekla je Breskvica.

(Blic)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas