Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Свим силама се потрудио да ми ОТЕЖА сваки секунд живота": Јелена Карлеуша изјавила да јој је Душко Тошић животна грешка

Јелена Карлеуша проговорила о каријери, љубави, успесима и падовима

1693982205_Jelena-Karleusa-i-Dusko-Tosic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Јелена Карлеуша у последње време није много у медијима говорила о приватном животу и односу са супругом Душком Тошићем.

Тако је недавно на промоцији своја нова два албума истакла да је "Душко дефинитивно неко ко је део њеног живота", а сада је у интервјуу за "Сторy" оголила душу и открила да је он "њена животна грешка".

- Ако мислите на мајку, она је моја жива рана која не зацељује. Само сам се научила да живим с тим. Ако мислите на Душка, он се потрудио свим силама да ми отежа сваки секунд живота и покаже каква је животна грешка, а ако мислите на линч који с времена на време доживљавам од јавности, то видим као велику мотивацију и инат. Зато постоји и песма „Минут“ на крају којом захваљујем свима! Све то што сам набројала, учинило ме је овако јаком - навела је између осталог ЈК, на питање да ли јој је управо креативни рад на овим захтевним пројектима помогао да превазиђе све што јој се десило у претходне четири године.

Јелена је признала да је у њеном животу било пуно бола и да је балада "Ја" пуна аутобиографских момената.

- У мом животу је одувек било много бола. То што сам ја за јавност и за живот јака жена, не значи да ме ударци не боле. И животни и љубавни, само ја знам да трпим и да стегнем зубе па јавност мисли да је нормално да се ја нападам, линчујем, излажем притиску, да ми се крше људска и женска права. Мало ко ме и доживљава као нежну жену и мајку, више сам као неки ванземаљац у овом нашем друштву. Нажалост, мене је живот толико оснажио ударцима, толико сам се борила и приватно и пословно да ја за другачији начин функционисања, сем за клинч, гард и борбу, не знам. Волела бих да ми овај досадашњи живот није био тако стресан и болан, али таква ми је карма. Неког би све ово дотукло, али сам ја изабрала да нема предаје. Имам само један живот и нећу да будем жртва, имам ћерке, хоћу да им будем пример како се жена бори и побеђује, како не да на себе и како је јака и како се не мири с поразом. Као у песми, када ме овај град и ово друштво ударе, ја окренем и други образ да покажем да ми не могу ништа и да сузе претварам у дијаманте који никада не губе сјај. Песма "Ја“ има јаке аутобиографске моменте... Послушајте је пажљиво - рекла је Карлеуша за "Сторy".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas