Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Шворц сам, динара немам": Јелена Карлеуша шокирала јавност својом изјавом - "Душко је милион пута рекао: "Каква си ти то звезда кад немаш пара?"

Јелена Карлеуша се дотакла своје динансијске ситуације и односа са Душком Тошићем

1704013846_Foto-Ataimages.rs-Jelena-KArleusa.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Јелена Карлеуша је једна од најутицајнијих људи у региону. О томе колико је људи воле или не, може да се расправља, али чињеница је да после њених речи нико не остаје равнодушан.

Током 2023. године објавила је два албума "Алфа" и "Омега", о чему се доста писало и причало, а радила је и друге ствари због којих је била у центру пажње. Она ће за Нову годину певати у клубу "Хајд" у Будви, а за репризу је у хотелу Хајат у Београду. У интервјуу за Курир је проговорила о плановима за будућност као и о Душку Тошићу и својој финансијској ситуацији.

- Морам да кренем на ту турнеју. Долазим у ситуацију да моје млађе колегинице сад исто праве концерте и раде по тим градовима. Једини проблем је што је моје и њихово улагање екстремно различито. Њихово улагање је мало, а моје страшно. А опет не могу да немам концерте: и због мојих фанова и каријере дуге 30 година, моја два нова албума и свих албума и безброј хитова. Читав регион заслужује једну добру турнеју. То ми је жеља - рекла је Јелена.

 Она се дотакла и своје финансијске ситуације, с обзиром на то да је издала два албума ове године.

- Ајде, ко је дао све оно публици. Шворц сам, динара немам. Али не жалим, ја сам срећна због свега. Онакав албум, спотови, промоција, костими, то је оно што ја волим. Али је неисплативо. Пола милиона кошта један концепт концерта, веровао или не. Морала бих сваки дан да радим по кафићима и кафанама да бих само вратила све што уложим. Али стално сам на нули, пресипам из шупљег у празно и тако укруг. Душко је милион пута рекао: "Каква си ти то звезда кад немаш пара? Ја нисам видео тако велику звезда да нема пара!" - истакла је Јелена, а поменула је и Душка и то какав је њихов однос тренутно.

- Душко стриктно тражи да га не помињем у медијима и прети адвокатом. Његов адвокат се и оглашава у Куриру. Душко, не помињем те, нико ме ништа за тебе није питао. Не нервирај се. Ми живимо заједно, али комуницирамо преко адвоката. Зар то није интересантно? То је модеран брак. Не знам је л' то смешно или тужно. Мало сам деформисана, јер већ јако дуго живим тако. Други људи ми стално говоре да треба да решим ту ситуацију. Не знам како се та ситуација може решити. Кад сам питала Душка: "А зашто да те не помињем? Још смо у браку, имамо двоје деце", он ми је рекао да не жели да ја користим његово име у сврху маркетинга.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas