Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЦЕЦА И БОГДАН

ТАДА ЈЕ ДЕЛОВАЛО БЕЗАЗЛЕНО: Ево шта се догађало у Љутице Богдана неколико дана пре Цециног путовања (ФОТО)

Вест да су Цеца и Богдан раскинули, изненадила је јавност. Да ли се могло наслутити, просудите сами.

1643903740_18133_foto-printscreen-bogdan1_ig.jpg
Фото: АТА/Принтскрин/Папарацо лов
Oglas

Неколико месеци након што су отпочели везу, Цеца и Богдан започели су и живот под истим кровом, и то у њеној вили у Љутице Богдана.

Користили су сваки слободан тренутак да оду на заједничка путовања, али база им је била у Београду, и то баш у Цециној кући.

Међутим, када се љубав угасила и када су одлучили да се разиђу, Срејовић је спаковао кофере и иселио се из певачициног дома. То се одиграло неколико дана пре него што је Цеца са пријатељима отишла на одмор на Малдиве.

Фото: Принтскрин/Папарацо лов 

Подсетимо, Цеца и Богдан нису зелели да превише коментаришу раскид који се десио, али једино што су желели јесте да потврде ове наводе:

- Више нисмо у вези, али бићемо пријатељи до краја живота.

Прочитајте још: КАКО ДА ЖЕНА НАПРЕДУЈЕ У КАРИЈЕРИ: Ово је најбоље место за рад, а сваки проблем се решава уз "виртуелну кафу"

Очигледно су разлике постојале, а Цеца и Богдан нису савладали све изазове који су били испред њих, тако да је ова љубавна прича постала само успомена.

Иначе, све је чешћа појава да се за раскиде сазнаје путем друштвених мрежа, посебно када се партнери међусобно отпрате на популарној друштвеној мрежи Инстаграм, али овде то није случај. Цеца и Богдан се међусобно прате, као и Срејовић са члановима њене породице.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas