· · Komentari: 0
CECA I BOGDAN

TADA JE DELOVALO BEZAZLENO: Evo šta se događalo u LJutice Bogdana nekoliko dana pre Cecinog putovanja (FOTO)

Vest da su Ceca i Bogdan raskinuli, iznenadila je javnost. Da li se moglo naslutiti, prosudite sami.

1643903740_18133_foto-printscreen-bogdan1_ig.jpg
Foto: ATA/Printskrin/Paparaco lov

Nekoliko meseci nakon što su otpočeli vezu, Ceca i Bogdan započeli su i život pod istim krovom, i to u njenoj vili u LJutice Bogdana.

Koristili su svaki slobodan trenutak da odu na zajednička putovanja, ali baza im je bila u Beogradu, i to baš u Cecinoj kući.

Međutim, kada se ljubav ugasila i kada su odlučili da se raziđu, Srejović je spakovao kofere i iselio se iz pevačicinog doma. To se odigralo nekoliko dana pre nego što je Ceca sa prijateljima otišla na odmor na Maldive.

Foto: Printskrin/Paparaco lov 

Podsetimo, Ceca i Bogdan nisu zeleli da previše komentarišu raskid koji se desio, ali jedino što su želeli jeste da potvrde ove navode:

- Više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života.

Pročitajte još: KAKO DA ŽENA NAPREDUJE U KARIJERI: Ovo je najbolje mesto za rad, a svaki problem se rešava uz "virtuelnu kafu"

Očigledno su razlike postojale, a Ceca i Bogdan nisu savladali sve izazove koji su bili ispred njih, tako da je ova ljubavna priča postala samo uspomena.

Inače, sve je češća pojava da se za raskide saznaje putem društvenih mreža, posebno kada se partneri međusobno otprate na popularnoj društvenoj mreži Instagram, ali ovde to nije slučaj. Ceca i Bogdan se međusobno prate, kao i Srejović sa članovima njene porodice.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.