Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КРАЉЕВСКА ПОРОДИЦА

Тајне ПРИНЦА ЕНДРУА које је двор покушао да сакрије: Бивша собарица открила БИЗАРНОСТИ о сину КРАЉИЦЕ ЕЛИЗАБЕТЕ

Краљевска породица није желела да ово доспе у јавност.

1643037453_profimedia-0606187692.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Бивша собарица краљевске породице, Шарлот Бригс решила је да изнесе у јавност све бизарне навике принца Ендруа. Она је у краљевској резиденцији почела да ради 1996. и током дугогодишњег рада, како тврди, доживела је непријатна искуства.

Она је рекла да је прихватила посао који нико други није желео да ради - да служи размаженог принца Ендруа.

Прочитајте још: Зашто је краљица Елизабета 1952. одбила да промени име? Ове године прославља 70 година од ступања на престо

Прека нарав

Наиме, Шарлот тврди да је принц Ендру врло преке нарави и да брзо плане. Тако је више пута викао на њу када би случајно оставила отшкринуте завесе у соби у којој он спава. "Светло би му пореметило сан, а то никако није волео. Уколико завесе нису навучене на прозоре, уследил би права хистерија", рекла је она.

"Због ружног понашања често сам бежала од њега. Он мисли да је изнад свих", каже Шарлот, коју је Ендру неретко доводио до суза.

Плишане играчке

У својим одајама је пажљиво чувао 72 плишана медведића одевена у одела морнара.

"Чим сам добила посао, рекли су ми за плишане играчке и било ми је уврнуто како он и даље жели да их има"

Сваки дан је слагала колекцију тако да су највећи плишани медведићи били на крају, а мањи су били у првом реду. Затим је ноћу, она или нека друга собарица помоћу шаблона стављала плишане медведиће на њихова одређена места по соби. Мали медведи били су наслагани на камину, док су друге плишане животиње, укључујући два нилска коња и црног пантера, биле распоређене по кревету и соби.

Сам принц Ендру је наводно изјавио још 2010. године да је одувек скупљао плишане медведиће. Међутим, његова бизарна навика добила је потпуно другачију конотацију ако се узме у обзир његово дружење са осуђеним педофилом Епштајном, као и да је сам недавно оптужен за силовње малолетница.

БОНУС ВИДЕО:

 

                            Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas