Oglas
· · Komentari: 0
KRALJEVSKA PORODICA

Tajne PRINCA ENDRUA koje je dvor pokušao da sakrije: Bivša sobarica otkrila BIZARNOSTI o sinu KRALJICE ELIZABETE

Kraljevska porodica nije želela da ovo dospe u javnost.

1643037453_profimedia-0606187692.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Bivša sobarica kraljevske porodice, Šarlot Brigs rešila je da iznese u javnost sve bizarne navike princa Endrua. Ona je u kraljevskoj rezidenciji počela da radi 1996. i tokom dugogodišnjeg rada, kako tvrdi, doživela je neprijatna iskustva.

Ona je rekla da je prihvatila posao koji niko drugi nije želeo da radi - da služi razmaženog princa Endrua.

Pročitajte još: Zašto je kraljica Elizabeta 1952. odbila da promeni ime? Ove godine proslavlja 70 godina od stupanja na presto

Preka narav

Naime, Šarlot tvrdi da je princ Endru vrlo preke naravi i da brzo plane. Tako je više puta vikao na nju kada bi slučajno ostavila otškrinute zavese u sobi u kojoj on spava. "Svetlo bi mu poremetilo san, a to nikako nije voleo. Ukoliko zavese nisu navučene na prozore, usledil bi prava histerija", rekla je ona.

"Zbog ružnog ponašanja često sam bežala od njega. On misli da je iznad svih", kaže Šarlot, koju je Endru neretko dovodio do suza.

Plišane igračke

U svojim odajama je pažljivo čuvao 72 plišana medvedića odevena u odela mornara.

"Čim sam dobila posao, rekli su mi za plišane igračke i bilo mi je uvrnuto kako on i dalje želi da ih ima"

Svaki dan je slagala kolekciju tako da su najveći plišani medvedići bili na kraju, a manji su bili u prvom redu. Zatim je noću, ona ili neka druga sobarica pomoću šablona stavljala plišane medvediće na njihova određena mesta po sobi. Mali medvedi bili su naslagani na kaminu, dok su druge plišane životinje, uključujući dva nilska konja i crnog pantera, bile raspoređene po krevetu i sobi.

Sam princ Endru je navodno izjavio još 2010. godine da je oduvek skupljao plišane medvediće. Međutim, njegova bizarna navika dobila je potpuno drugačiju konotaciju ako se uzme u obzir njegovo druženje sa osuđenim pedofilom Epštajnom, kao i da je sam nedavno optužen za silovnje maloletnica.

BONUS VIDEO:

 

                            Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas