Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Такмичари настављају да шаљу подршку Ђорђу Давиду: "Заиста ми је жао што пролази кроз тако МРАЧНО време" (ФОТО)

Славица Ангелова огласила се на свом Инстаграм профилу, а фотографију је поделио Ђорђе Давид

1706088963_Foto-Ataimages.rs-Shuttertock-nesreca.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Схуттерстоцк
Oglas

Рокер и члан жирија такмичења "Звезде Гранда", Ђорђе Давид био је учесник ланчаног судара у Северној Македонији, када је ударио жену (49) која се шетала аутопутем и која је преминула. Рокер је том приликом лакше повређен, угруван је, а у болници у Куманову су му зашили руку. Тужилаштво је раније издало саопштење у ком се наводи да су му одузете путне исправе као и да ће остати у Северној Македонији док се не заврши истрага, када ће суд одлучити о његовој судбини.

- На предлог Основног јавног тужилаштва Куманово, страном држављанину који је учествовао у тешкој саобрац́ајној незгоди код Табановца изречене су мере опреза - привремено одузимање путних и других исправа (лична карта и возачка дозвола) за прелазак државне границе и обавеза да се јави Суду - обавештава Државно тужилаштво у Скопљу, пренели су македонски медији.

Њему је урађен и алко тест и установљено је да није био пијан. Давид је тешко поднео то што је жена преминула, а како преносе домаћи медији рокер има потребу да се види с њеном породицом.

- Ђорђе и даље не може да дође к себи због свега што се догодило. Он само понавља да му је јако жао због свега и да у животу није пса згазио. Рекао је да ће сваку одлуку суда прихватити и да само жели да се ова агонија заврши. Има потребу да се види са породицом несрећне жене и да им лично каже да му је криво. То више није исти човек. Он, који је увек насмејан, ведар и весео, сада је утучен и тотално се променио. Не бежи до одговорорности, али више од свега жели да упозна и да се сретне са породицом преминуле жене -  рекао је неименовани извор.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - дјордје_давид

Сада се рокер огласио први пут од трагедије на друштвеним мрежама и поделио поруку коју му је упутила млада певачица којој је музичар ментор у музичком такмичењу.

- Сву љубав и подршку шаљем свом ментору, човеку који је небројено пута показао своју хуманост и људску величину. Заиста ми је жао што пролази кроз тако мрачно време, али његово срце и душа су толико поштени. Желим да изјавим саучешће породици погинуле у овом трагичном догађају. Нека им Бог да снаге да преброде ове тешке дане - пише у објави, а Ђорђе јој се захвалио: "Хвала, сине мој".

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas