Oglas
· · Komentari: 0

Takmičari nastavljaju da šalju podršku Đorđu Davidu: "Zaista mi je žao što prolazi kroz tako MRAČNO vreme" (FOTO)

Slavica Angelova oglasila se na svom Instagram profilu, a fotografiju je podelio Đorđe David

1706088963_Foto-Ataimages.rs-Shuttertock-nesreca.jpg
Foto: Ataimages.rs, Shutterstock
Oglas

Roker i član žirija takmičenja "Zvezde Granda", Đorđe David bio je učesnik lančanog sudara u Severnoj Makedoniji, kada je udario ženu (49) koja se šetala autoputem i koja je preminula. Roker je tom prilikom lakše povređen, ugruvan je, a u bolnici u Kumanovu su mu zašili ruku. Tužilaštvo je ranije izdalo saopštenje u kom se navodi da su mu oduzete putne isprave kao i da će ostati u Severnoj Makedoniji dok se ne završi istraga, kada će sud odlučiti o njegovoj sudbini.

- Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva Kumanovo, stranom državljaninu koji je učestvovao u teškoj saobraćajnoj nezgodi kod Tabanovca izrečene su mere opreza - privremeno oduzimanje putnih i drugih isprava (lična karta i vozačka dozvola) za prelazak državne granice i obaveza da se javi Sudu - obaveštava Državno tužilaštvo u Skoplju, preneli su makedonski mediji.

NJemu je urađen i alko test i ustanovljeno je da nije bio pijan. David je teško podneo to što je žena preminula, a kako prenose domaći mediji roker ima potrebu da se vidi s njenom porodicom.

- Đorđe i dalje ne može da dođe k sebi zbog svega što se dogodilo. On samo ponavlja da mu je jako žao zbog svega i da u životu nije psa zgazio. Rekao je da će svaku odluku suda prihvatiti i da samo želi da se ova agonija završi. Ima potrebu da se vidi sa porodicom nesrećne žene i da im lično kaže da mu je krivo. To više nije isti čovek. On, koji je uvek nasmejan, vedar i veseo, sada je utučen i totalno se promenio. Ne beži do odgovorornosti, ali više od svega želi da upozna i da se sretne sa porodicom preminule žene -  rekao je neimenovani izvor.

Foto: Printscreen/ Instagram - djordje_david

Sada se roker oglasio prvi put od tragedije na društvenim mrežama i podelio poruku koju mu je uputila mlada pevačica kojoj je muzičar mentor u muzičkom takmičenju.

- Svu ljubav i podršku šaljem svom mentoru, čoveku koji je nebrojeno puta pokazao svoju humanost i ljudsku veličinu. Zaista mi je žao što prolazi kroz tako mračno vreme, ali njegovo srce i duša su toliko pošteni. Želim da izjavim saučešće porodici poginule u ovom tragičnom događaju. Neka im Bog da snage da prebrode ove teške dane - piše u objavi, a Đorđe joj se zahvalio: "Hvala, sine moj".

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas