Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Тамара Грујић о трудноћи са 42 године: ВОДИТЕЉКА Тамара Грујић пример је свим женама да не одустану од свог сна да се остваре као мајке

''Вук и ја дуго смо желели да постанемо родитељи''

1691831944_Voditeljka-NASLVONA.png
Фото: АТА
Oglas

Водитељка емисије "Са Тамаром у акцији", Тамара Грујић (46), годинама се борила да остане у другом стању, а како се са 42 године остварила у улози мајке и добила ћерку Лену, сигурна је да је једним делом и њена емисија заслужна за то.

Наиме, у једном интервјуу који је дала раније, Тамара је отворено причала о борби за потомство, па закључила да су јој позитивне вибрације људи којима је, са својом екипом, помогла и те како помогле да затрудни и да све буде у реду.

- Мислим да је све ово што смо екипа и ја радили, мени на неки начин Бог вратио. Начин на који сам остала у другом стању у овим годинама... Начин на који сам изнела трудноћу... Ти силни људи којима смо помогли и они који су нам желели добро, мислим да се то на такав начин враћа - изјавила је Тамара једном приликом.

Тамара је своју емисију "С Тамаром у акцији", радила све до одласка у породилиште, а будући да она и њен супруг Вук раде заједно они су, откад су почели да планирају бебу, смишљали како ће терен и трудноћа функционисати заједно.

Како је испричала, имали су у плану да оду на вантелесну оплодњу, али догодило се изненађење.

- Вук и ја дуго смо желели да постанемо родитељи, а откад смо почели да радимо на терену, имала сам у виду да ћу једног дана, боже здравља, бити у другом стању. Зато сам одмах почела да смишљам како ћемо ми, као екипа, тада функционисати. На крају сваке сезоне снимали смо неколико емисија унапред. Ове зиме, Вук и ја видели смо да имамо довољну залиху да на пролеће, без оптерећења с те стране, одемо на вантелесну оплодњу. Рачунајући да ће то бити за пар месеци, били смо потпуно опуштени. Баш у том периоду Бог нас је погледао и ја сам, потпуно природно, остала у другом стању - испричала је она једном приликом.

Подсетимо, Тамара је у 33. години доживела побачај и то несрећним случајем, у време кад су супруг и она тек почели да се забављају. Затим је морала да прекине трудноћу због друге продукције у којој је тада почињала да ради.

БОНУС ВИДЕО: 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas