Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Водитељка Тамара Грујић о мајчинству: "Моја Ленка не иде у вртић, не зна за уобичајено детињство"

Позната водитељка открила је како се сналази у улози мајке

1665405289_radnaakcija-TVprva1509201410.jpg
Фото: В. Данилов
Oglas

Позната водитлејка емисије хуманитарног карактера, Тамара Грујић, пре 3 године на свет је донела девојчицу Ленку. Њен супруг Вук и она често нису код куће, што утиче и на живот њихове наследнице.

Тамара каже да њен приватни живот доста трпи због пословних обавеза:

- Највише трпи мој приватни живот. Не излазим уопште, нема ме на градским дешавањима, ретке су прилике када сам у граду. Пријатеље и чујем телефоном, сада имамо и јасан договор да се организовано виђамо два до три пута годишње на кратким путовањима - објаснила је водитељка.

Прочитајте још: Аца Лукас примљен у болницу: Певач након проблема задржан на испитивању

Како каже, њена ћерка нема детињство као остала деца:

- Ленка не зна за уобичајено детињство које имају деца у граду. Не иде у вртић, нема устаљен начин живота. Веома рано је навикла да мења места боравка, да мења кревет у којем спава, да константно упознаје нове људе, односно њихову децу. Трудимо се да из свих околности извуче најбоље. Врло добро подноси све те промене, одлично издржава дуга путовања колима, не тражи нон-стоп да гледа у таблет, умемо лепо да се забављамо. Мислим да јој највише смета кад не може да буде са нама на градилишту цео дан јер мора да иде у кревет на дневни одмор. На градилишту јој сви излазе у сусрет, мајстори јој праве играчке, јури животиње, заиста ужива као здраво и радосно сеоско дете. Савладала је кречење са бојама и обожава керамику. Када је керамичари “излупају” плочицу она од парчића прави мозаик и лепи на зид. Мајстори је воле и имају живаца за њу - открила је за "Супер ТВ".

- Сумњам да бих могла да имам партнера који није са мном на терену. Ми смо ипак више од 8 месеци годишње ван Београда. Да не говорим да не би постајала шанса да дете није са мном. Овако се заиста све дивно уклопило - закључила је Тамара.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas