Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Тамо више немам НИКОГ свог": Слобода Мићаловић проговорила о свом родном крају - "Људи су се променили"

Глумица открила због чега више не иде тако често у Лесковац

1696324778_kzn_bilo_jednom_u_srbijii_08032022_0069.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Слобода Мићаловић већ дуг временски период живи и ради у Београду, међутим, Слобода је у престоницу дошла из Лесковца. Она је имала прилику да глуми у серији "Било једном у Србији" која ју је вратила у родни крај.

- Већ дуго не живим у Лесковцу, последњих неколико година га и не посећујем јер тамо немам више никог свог.Требало ми је времена да се навикнем на боравак у хотелу... Прво нисам могла да се освестим да сам у Лесковцу, имала сам утисак као да сам у неком другом граду који ми је јако познат... Људи су се променили, читава једна генерација је отишла, дошли су нови клинци - рекла је Слобода тада за Глорију.

Места која је током снимања посетила су јојвратила сећања из детињства.

- Била сам на местима на којима су се дешавале неке битне ствари у мом животу... Рецимо, снимали смо кадрове у цркви у Вучју, где смо крштене моја сестра Драгана и ја, и где смо с родитељима проводиле сваки викенд. Снимали смо и у Дев казану и на Ђокиним вировима... Сва та места ме дубоко враћају у један безбрижан период живота - додала је глумица.

Посетила је цркву у којој се кртила, као и места на која је ишла на излете са породицом.

- Било је дивно што сам за двадесетак дана, колико сам провела на сету, обишла сва она драга места на којима нисам дуго била. Имала сам потребу да посетим цркву у којој су ме родитељи крстили. Једва сам је пронашла, иако знам да је у селу Вучје поред града. Обилазила сам околину, где су родитељи знали да сестре и мене воде на излете и викенде. Дирљиво је кад видиш опет све то одакле си кренуо и успео нешто да урадиш, онако како си зацртао - нагласила је она тада за поменути медиј.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas