Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Тања Бошковић открила поједине детаље из живота за које јавност досад није знала

Популарна глумица иако је званично у пензији, још увек не одустаје од глуме

1664695512_tanja-boskovic.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/РТС Културно-уметнички програм - Званични кана
Oglas

Тања Бошковић је сада открила како јој је то пошло за руком, те открила низ детаља за које јавност досад није знала.

Прочитајте још: Да ли знате о којој певачици је реч? Повукла се са музичке сцене и променила професију: Сазнала је да има неизлечиву болест и данас изгледа потпуно другачије (ФОТО)

- Од глупости и од луде главе. Не могу да кажем: "Ја не могу". Везана сам за моје колеге. Ми од овога не живимо само материјално, већ и духовно. И када ми дође да кажем да не могу, застидим се и посмислим да је можда некоме баш тог дана потребно "то нешто". То је претерано, то није добро ни за здравље, ни за живце - рекла је Тања, па признала шта ради да се не би одала наркотицима или другим пороцима.

- Тешки физички послови су ту да не бих постала наркоманка или алкохоличарка. Узмем да спремам кућу. Тихе послове, не укључујем усисивач, мада сам често била у тој напасти. Читање ми не иде од руке у касним сатима, мора физички да се деси нешто. Компликован је овај занат, лако нам је се попети у високи адреналин, али никада не научимо да изађемо из улоге. Јако је тешко извући се из великог адреналина, тад се постаје боем. Није то лако, али је дивно - истиче глумица.

- Дешавају се представе када цео ансамбл ради то заједно. Рецимо после "Љубавног писма", представе коју играмо преко двадесет година, ми седимо заједно и разговарамо. И тако се најбоље спусти то на праву меру. Ви глумица можете да убијете лошом речју или погледом који је упућен са ниподаштавањем. Можете душевно да га осакатите за цео живот. О томе се све мање мисли - закључила је глумица за "Информер".

Тања је недавно открила још детаља из свакодневнице

- Ја сам жена у пензији и имам права шта год хоћу, а да не морам ништа. Некад пустим тишину у мислима, то је најтеже. Волим да пливам, да шетам. У шетњи могу да се десе разне сензације у мозгу - казала је тад у емисији "Агапе", па проговорила и о лепоти:

Прочитајте још: Глумица Ања Мит објаснила како се провела на својој свадби: "Људи нас још увек зову"

- Лепота јесте унутра. То ниједна од ових са силиконима у устима, изоперисане неће схватити о чему им причам. Џабе се труде. То је заиста смешно. Замислите те девојке које стављају импланте у јагодице, у груди, не знам где све више... Шта ће оне да роде? О чему се ради? И глупо је и непотребно. А тек жене мојих година које покушавају да испеглају боре! Шта покушавају себи да кажу? Ове очи не могу да се преваре. Ја знам који сам живот преживела. То ми је најлепше од свега. Знам и кад сам рђа била, и кад сам падала и како сам мучена устајала. И шта ме брига.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas