· · Коментари: 0

Тања Савић има ДЕЧКА? Њени најближи откривају детаље о новој романси

Тања је имала буран љубавни живот, али је можда после свега налетела на оног правог

1661688348_Foto-Ataimages.rs-Tanja-Savic-Pixavay.jpg
Фото: Пиxабаy, Атаимагес.рс Тања Савић

Певачица има веома успешну каријеру. Њени наступи су јако посећивани, а публика је обожава. Осим што јој се срећа осмехнула на пословном плану, изгледа да је нашла и дечка који је спреман да је усрећи. 

Њена пријатељица је открила за "Свет" да примећује промене у њеном понашању и да је сигурна да се Тања заљубила.

- Тања све крије као змија ноге. Кад је питамо јел има неког, да ли јој се удварају, почне да се смеје, поцрвени и мења тему. Таква је. Али, познајем је, видим да је заљубљена до ушију и да јој је узвраћена љубав. Сад, да ли неће да прича да не урекне, или се плаши да се не сазна, то већ не знам, али сви сумњамо да је то неко из иностранства - каже њена другарица за "Свет" и додаје:

Прочитајте још: Виктор Живојиновић запросио девојку - у сузама изговорила "ДА": Ово је Бренина нова снајка (ФОТО)

- У последње време је напунила орман баш лепом гардеробом, почела је да води рачуна о одевању, и брате, насмејана је, делује срећно, испуњено. Нема она проблем да купи себи те маркиране ствари, баш лепо зарађује, али раније је причала да не жели да баца паре на крпе које ће да обуче једном или два пута, кад тај новац може да паметније инвестира или потроши на децу - закључила је другарица.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.