Oglas
· · Komentari: 0

Tanja Savić ima DEČKA? NJeni najbliži otkrivaju detalje o novoj romansi

Tanja je imala buran ljubavni život, ali je možda posle svega naletela na onog pravog

1661688348_Foto-Ataimages.rs-Tanja-Savic-Pixavay.jpg
Foto: Pixabay, Ataimages.rs Tanja Savić
Oglas

Pevačica ima veoma uspešnu karijeru. NJeni nastupi su jako posećivani, a publika je obožava. Osim što joj se sreća osmehnula na poslovnom planu, izgleda da je našla i dečka koji je spreman da je usreći. 

NJena prijateljica je otkrila za "Svet" da primećuje promene u njenom ponašanju i da je sigurna da se Tanja zaljubila.

- Tanja sve krije kao zmija noge. Kad je pitamo jel ima nekog, da li joj se udvaraju, počne da se smeje, pocrveni i menja temu. Takva je. Ali, poznajem je, vidim da je zaljubljena do ušiju i da joj je uzvraćena ljubav. Sad, da li neće da priča da ne urekne, ili se plaši da se ne sazna, to već ne znam, ali svi sumnjamo da je to neko iz inostranstva - kaže njena drugarica za "Svet" i dodaje:

Pročitajte još: Viktor Živojinović zaprosio devojku - u suzama izgovorila "DA": Ovo je Brenina nova snajka (FOTO)

- U poslednje vreme je napunila orman baš lepom garderobom, počela je da vodi računa o odevanju, i brate, nasmejana je, deluje srećno, ispunjeno. Nema ona problem da kupi sebi te markirane stvari, baš lepo zarađuje, ali ranije je pričala da ne želi da baca pare na krpe koje će da obuče jednom ili dva puta, kad taj novac može da pametnije investira ili potroši na decu - zaključila je drugarica.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas