Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

Тања Савић ишчекује дан када може да види синове: Све то ми је стварно тешко пало, много ми недостају!

Тања Савић откако је почело ванредно стање, није видела своје синове због чега је сваким даном све тужнија

1594365154_tanja_savic_26012018_0003.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Супруг популарне певачице, дечаке је одвео у Аустралију како би их заштитио од пандемије вируса, док је певачица остала у Србији. 

Прочитајте још: Тања Савић се РАСПЛАКАЛА пред камерама (ВИДЕО)

Раздвојеност јој све теже пада, а најстрашније јој је пала јер није могла да млађем сину Ђорђу за рођендан пошаље поклон:

- То је први рођендан на којем нисмо били сви заједно. Било да се ради о мом рођендану, њиховом, увек смо гледали да тај дан проведемо скупа. Чак и када ми је баш тим данима падало да радим, увек сам се трудила и налазила начине да будемо заједно - открива певачица и додаје:

- Све то ми је стварно тешко пало, много ми недостају, али шта ћу... Битно ми је да су добро и да не пате, да смо сви добро. Они су скромни и заиста дивни дечаци, заједно ћемо славити чим се видимо.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Кроз шљивике и ливаде...🍀 #мојесело # тањасавиц #љубав #среца #радост

А пост схаред бy ТАЊА САВИЦ (@тања_савиц_привате) он


Тања је сину купула поклон који је дуго желео, али нажалост није имала како да му пошаље:

Прочитајте још: ОГЛАСИО СЕ МУЖ ТАЊЕ САВИЋ: Открио све детаље о њиховом односу!

"Купила сам му поклон који је желео и размишљала како да му доставим. Ишла сам до поште да пошаљем, али авиони не лете за Аустралију. Тог дана смо се као и иначе чули видео-позивом, направила сам и видео-честитку коју сам му послала. Свакодневно се чујемо, причам им све што се дешава, као и они мени. Радују се кад виде љубимца, малог пса којег сам купила, успеју да ми врате осмех на лице", рекла је она.

- Стрпљиво чекам да се границе отворе, али доста времена је већ прошло. Они су у неком тренутку престали и да ме питају кад ћу доћи код њих, тешко им је, знам, али прикривају то, дечаци су. Ипак мајка је мајка, једва чекам да их загрлим. Опет, само нек смо сви добро, све ће ово проћи. Искрено се надам да ће се ситуација с короном што пре решити - закључила је Тања.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas