Oglas
· · Komentari: 0
EMOTIVNO

Tanja Savić iščekuje dan kada može da vidi sinove: Sve to mi je stvarno teško palo, mnogo mi nedostaju!

Tanja Savić otkako je počelo vanredno stanje, nije videla svoje sinove zbog čega je svakim danom sve tužnija

1594365154_tanja_savic_26012018_0003.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Suprug popularne pevačice, dečake je odveo u Australiju kako bi ih zaštitio od pandemije virusa, dok je pevačica ostala u Srbiji. 

Pročitajte još: Tanja Savić se RASPLAKALA pred kamerama (VIDEO)

Razdvojenost joj sve teže pada, a najstrašnije joj je pala jer nije mogla da mlađem sinu Đorđu za rođendan pošalje poklon:

- To je prvi rođendan na kojem nismo bili svi zajedno. Bilo da se radi o mom rođendanu, njihovom, uvek smo gledali da taj dan provedemo skupa. Čak i kada mi je baš tim danima padalo da radim, uvek sam se trudila i nalazila načine da budemo zajedno - otkriva pevačica i dodaje:

- Sve to mi je stvarno teško palo, mnogo mi nedostaju, ali šta ću... Bitno mi je da su dobro i da ne pate, da smo svi dobro. Oni su skromni i zaista divni dečaci, zajedno ćemo slaviti čim se vidimo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kroz šljivike i livade...🍀 #mojeselo # tanjasavic #ljubav #sreca #radost

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on


Tanja je sinu kupula poklon koji je dugo želeo, ali nažalost nije imala kako da mu pošalje:

Pročitajte još: OGLASIO SE MUŽ TANJE SAVIĆ: Otkrio sve detalje o njihovom odnosu!

"Kupila sam mu poklon koji je želeo i razmišljala kako da mu dostavim. Išla sam do pošte da pošaljem, ali avioni ne lete za Australiju. Tog dana smo se kao i inače čuli video-pozivom, napravila sam i video-čestitku koju sam mu poslala. Svakodnevno se čujemo, pričam im sve što se dešava, kao i oni meni. Raduju se kad vide ljubimca, malog psa kojeg sam kupila, uspeju da mi vrate osmeh na lice", rekla je ona.

- Strpljivo čekam da se granice otvore, ali dosta vremena je već prošlo. Oni su u nekom trenutku prestali i da me pitaju kad ću doći kod njih, teško im je, znam, ali prikrivaju to, dečaci su. Ipak majka je majka, jedva čekam da ih zagrlim. Opet, samo nek smo svi dobro, sve će ovo proći. Iskreno se nadam da će se situacija s koronom što pre rešiti - zaključila je Tanja.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas