Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Тања Савић морала да ОТКАЖЕ наступ због здравстваних проблема: Певачица ће можда морати да оперише гласне жице

Извор близак Тањи Савић тврди да она мора да иде на операцију гласних жица

1699003349_Foto-Ataimages.rs-Tanja-Savic1.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певачица Тања Савић наводно мора хитно на операцију гласних жица, тврде њени блиски сарадници.

Наиме, фолкерка је недавно због здравственог стања отказала наступ у Словенији, а затим и све остале у наредних месец дана да би се позабавила проблемом с гласом.

- По ко зна који пут јој је пукао глас, па је морала да откаже свирку. Када је добила температуру, Тања је посетила лекара и стање је алармантно. Ово није први пут да јој предлажу операцију. Прошли пут се понела веома неодговорно и чим јој се стање мало побољшало, она је наставила да пева уместо да послуша докторе и што пре се оперише - прича извор близак певачици.

- Сада се поприлично уплашила. После Словеније, одмах је отказала и све друге тезге које је имала заказане за наредни месец да би решила здравствени проблем. Прво мора да стабилизује температуру и доведе се у нормално стање.

Иначе, пре неколико дана Савићка се обратила публици путем видеа на Инстаграму.

- Драги моји, имам важно обавештење, чујете какав ми је глас, због тога морам да откажем наступ у Словенији, радовала сам се том наступу, знам да сте се и ви радовали, али не могу да певам оваква. Не смем да певам, имам температуру. За сат идем код доктора на преглед. Не знам шта ће ми рећи - рекла је Тања Савић тада, а касније се више није оглашавала.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas