Oglas
· · Komentari: 0

Tanja Savić morala da OTKAŽE nastup zbog zdravstvanih problema: Pevačica će možda morati da operiše glasne žice

Izvor blizak Tanji Savić tvrdi da ona mora da ide na operaciju glasnih žica

1699003349_Foto-Ataimages.rs-Tanja-Savic1.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevačica Tanja Savić navodno mora hitno na operaciju glasnih žica, tvrde njeni bliski saradnici.

Naime, folkerka je nedavno zbog zdravstvenog stanja otkazala nastup u Sloveniji, a zatim i sve ostale u narednih mesec dana da bi se pozabavila problemom s glasom.

- Po ko zna koji put joj je pukao glas, pa je morala da otkaže svirku. Kada je dobila temperaturu, Tanja je posetila lekara i stanje je alarmantno. Ovo nije prvi put da joj predlažu operaciju. Prošli put se ponela veoma neodgovorno i čim joj se stanje malo poboljšalo, ona je nastavila da peva umesto da posluša doktore i što pre se operiše - priča izvor blizak pevačici.

- Sada se poprilično uplašila. Posle Slovenije, odmah je otkazala i sve druge tezge koje je imala zakazane za naredni mesec da bi rešila zdravstveni problem. Prvo mora da stabilizuje temperaturu i dovede se u normalno stanje.

Inače, pre nekoliko dana Savićka se obratila publici putem videa na Instagramu.

- Dragi moji, imam važno obaveštenje, čujete kakav mi je glas, zbog toga moram da otkažem nastup u Sloveniji, radovala sam se tom nastupu, znam da ste se i vi radovali, ali ne mogu da pevam ovakva. Ne smem da pevam, imam temperaturu. Za sat idem kod doktora na pregled. Ne znam šta će mi reći - rekla je Tanja Savić tada, a kasnije se više nije oglašavala.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas