· · Коментари: 0

Тања Савић о Наташи Беквалац: "Много ми је помогла да вратим синове"

Тања не крије колико је захвална колегиници

1679996029_tanjasav.jpg
Фото: АТА имагес

Фолк певачица Тања Савић жали што се недавно на музичком фестивалу у Требињу мимоишла с поп колегиницом Наташом Беквалац јер је имала жељу да је боље упозна, јер јој је популарна новосадска Барбика помогла кад јој је било најтеже у животу.

Наиме, Беквалчева се Савићки нашла у време кад се борила да врати синове у Србију и то јој не може никада заборавити.

- Наташа је особа која ми је много помогла да вратим децу јер ми је у то време дала један веома битан контакт - рекла је Тања.

Иначе, како Тања тврди, Наташа и она се с времена на време чују, али никад нису имале прилике да се боље упознају иако ју је она и јавно подржала док је водила борбу за децу.

- Та прича ми је веома потресна и емотивно реагујем када чујем да је мајка на силу одвојена од деце. Чула сам се са Тањом, разговарале смо о њеном случају и покушала сам да разумем ту њену изузетно компликовану ситуацију. Често ми се јављају жене које су жртве насиља, које пролазе кроз сличне ствари као и Тања и свима им кажем једно - правна борба је једини начин. Из личног искуства могу рећи да је ова земља, каква је, таква је, ипак има неке законе који се поштују и судове који су спори, али ипак, у већини случајева, праведни. Тако да, добар адвокат и у борбу без одустајања, то је мој савет - поручила је тада Беквалчева.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ