· · Komentari: 0

Tanja Savić o Nataši Bekvalac: "Mnogo mi je pomogla da vratim sinove"

Tanja ne krije koliko je zahvalna koleginici

1679996029_tanjasav.jpg
Foto: ATA images

Folk pevačica Tanja Savić žali što se nedavno na muzičkom festivalu u Trebinju mimoišla s pop koleginicom Natašom Bekvalac jer je imala želju da je bolje upozna, jer joj je popularna novosadska Barbika pomogla kad joj je bilo najteže u životu.

Naime, Bekvalčeva se Savićki našla u vreme kad se borila da vrati sinove u Srbiju i to joj ne može nikada zaboraviti.

- Nataša je osoba koja mi je mnogo pomogla da vratim decu jer mi je u to vreme dala jedan veoma bitan kontakt - rekla je Tanja.

Inače, kako Tanja tvrdi, Nataša i ona se s vremena na vreme čuju, ali nikad nisu imale prilike da se bolje upoznaju iako ju je ona i javno podržala dok je vodila borbu za decu.

- Ta priča mi je veoma potresna i emotivno reagujem kada čujem da je majka na silu odvojena od dece. Čula sam se sa Tanjom, razgovarale smo o njenom slučaju i pokušala sam da razumem tu njenu izuzetno komplikovanu situaciju. Često mi se javljaju žene koje su žrtve nasilja, koje prolaze kroz slične stvari kao i Tanja i svima im kažem jedno - pravna borba je jedini način. Iz ličnog iskustva mogu reći da je ova zemlja, kakva je, takva je, ipak ima neke zakone koji se poštuju i sudove koji su spori, ali ipak, u većini slučajeva, pravedni. Tako da, dobar advokat i u borbu bez odustajanja, to je moj savet - poručila je tada Bekvalčeva.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU