· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

Тања Савић објавила ЕМОТИВАН снимак синова (ВИДЕО)

Популарна певачица пати за синовима

1596787791_tanja-savic.jpg
Фото: Атаимагес

Тања Савић путем друштвене мреже Инстаграм објавила је емотивни видео синова, коју јој поручују да је воле.

Прочитајте још: О овом хотелу КОЛАЈУ ПРИЧЕ, сваки детаљ говори ЈЕДНО, а сада мами и СРБЕ (ФОТО)

Прочитајте још: "Било је страшно тешко, али моја мајка је највећи ХЕРОЈ": Лав описао ПОСЛЕДЊЕ ТРЕНУТКЕ живота Исидоре Бјелице

Деца познате певачице налазе се у Аустралији са оцем, а због пандемије корона вируса, Тања није у могућности да их види последњих неколико месеци. Колико јој недостају, говоре и објаве на друштвеним мрежама које често објављује, а последњи у низу видео снимака који је објављен, разнежио је све оне који воле певачицу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Мајке никад нису саме у својим мислима. Мајка увек мора размислити двапут, једном за себе и једном за своје дете. Мајка разуме оно што дете није изговорило. Када сте били бебе и на педаљ од мене, покривала сам вас ћебадима да вас угреју у хладним ноћима. Сада када сте далеко од мене, склапам руке и покривам вас својим молитвама. 👩‍👦‍👦🙇‍♀️😪 #тањасавиц #љубав #мајка #сонс #лове

А пост схаред бy ТАЊА САВИЦ (@тања_савиц_привате) он

Прочитајте још: Позати глумац изненадио све својим хуманим гестом (ФОТО)

У видео снимку јој синови говоре колико је воле и шта су све радили, а она је уз поменути видео оставила веома дирљив опис: - Душе моје. Ово је снимак од пре месец дана. Качим овај снимак овде, јер заиста немам којим путем да им поручим колико их волим. Ђорђе и Максим. Моја снага, мој живот.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.