· · Коментари: 0
ШОК

Тања Савић у страху: Децу не изводи напоље, плаши се да их Душан не украде!

Фолкерка Тања Савић не излази из куће данима, како кажу њене комшије, а разлог је тај што се плаши да јој Душан Јованчевић, с којим је и даље у браку, поново не отме синове Максима и Ђорђа.

1626935665_tanja-savic.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Пинк

Мајстори који реновирају кућу поред Тањине зграде у Смедереву отворили су душу о певачици и њеној деци.

Прочитајте још: БРУКА: Брат Меган Маркл улази у ријалити! Са њим је и бивши очух Ким Кардашијан

- Тању знамо још одраније, она је наша суграђанка, рођена је ту у селу у близини Смедерева. Добра је девојка, али јако несрећна због свега што јој се десило. Сваки дан, када се пробуди око један по подне, она изађе на терасу и јави нам се. Поприча мало с нама, поседи и уђе унутра. Слабо излази, децу не шета јер се плаши овог њеног бившег. Он је лудак који је рекао да би их поново отео и одвео од ње ако буде морао - рекли су радници, док је једна комшиница била оштрија на речима према Савићевој.

Из стана се чује бука

- Из те куће стално се чује нека бука и вриска. Жао ми је те деце, за ово време једном сам их видела напољу. Тад су ишли да баце смеће. Види се да су ти дечаци збуњени, сигурно је да се и она намучила јер је мајка и не може да јој буде свеједно, али опет... Треба и она и тај Душан да мисле на њих, а не само на своје потребе - рекла је госпођа која живи у близини Савићеве, док су припадници седме силе позвонили на интерфон.

 Ко је? Не могу стварно да излазим ни доле, ни на терасу, с децом сам, хвала на разумевању. Жао ми је, не могу, радим нешто, баш сам заузета - била је кратка Савићева.

У Радинцима, где живе Тањини родитељи, била је певачицина сестра. Она је била заузета кућним обавезама.

Прочитајте још: Вук Костић шокирао изјавом: "Он је најгори глумац са којим сам делио сцену"

- Тања због вас новинара нема телефон, повукла се. Не желим да разговарам с новинарима ни ја, ни цела породица. Не занима ме што сте дошли и да ли ће да буде лепо или ружно. Губите се одавде да вас не бих полила водом - била је оштра певачицина млађа сестра.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.