Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Тара је мој клон": Ана Николић открила како васпитава наследницу, па се дотакла Милице Павловић - "Подлегла је под утицај људи који немају резултат иза себе"

Ана је без длаке на језику причала о својој ћерки, методама васпитања, али и Милици Павловић и новим песмама

1677663127_sanja_vucic_04022023_0060.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Ана Николић и репер Срефан Ђурић Раста 2017. године постали су родитељи мале Таре. Трећег августа ће њихова мезимица прославити шести рођендан, а Ана открива како васпитава своју наследницу:

- Одлично се сналазим као самохрана мајка. Тара је већ велика девојчица, она има пет и по година. У одгајању детета ми помажу дадиље које су ту од њеног рођена. Међутим, Тара је везана за мене јако и ја сам та која је успављује сваку ноћ. Дођем из града, успавам је и идем даље. То су неки наши ритуали које имамо. Чак последњих годину дана имамо проблема са дадиљама, више смо она и ја упућена једна на другу. Чим има публику, почиње циркус. Можда је време да немамо дадиљу. Ћерку учим да кад је крива, крива је. Када није, то је у реду. Учим је да врати, ако се неко огрешио о њу, и то дупло. Чак би је учила и кад си крива, ниси крива. Тај набијени осећај кривице је јако лош за психу. Тара је мој клон, нажалост, и психички и физички и духовно. Тражим азил из земље и бежим. Не бих волела да се бави мојим послом. Што не значи да је нећу подржати и показаћу јој неке много лепше ствари у животу. Зашто Тара не би била астро-физичар? Постоји и тај ген код ње. Образована ће бити свакако - прича певачица за "Пинк".

Како се у медијима писало да ће посетити клинику у Аустрији, појаснила је да је реч заправо о бањи:

- У Аустрији се не налази клиника, него бања у коју ћу да идем. Звучим као баба, али тамо се раде детоксе и ништа то није лоше. Детокс од короне, пушења, цигарета... Не идем на клинику за одвикавање од алкохола - наставља она.

Њен сукоб са Милицом Павловић око песме "Проверено" траје скоро годину дана, а Николићева признаје да нема ништа против колегинице:

- Све је маркетиншки одрађено са обе стране. Милици Павловић не узимам ништа за зло, сматрам да је она добра девојка и да је подлегла под утицај људи који немају резултате иза себе. Најискренија сам кад кажем да немам ништа против ње. Истрчала је пред руду, а није знала позадину свега. Пустила сам да видим докле може да иде људска глупост.

О плановима када је њена музичка каријера у питању, открила је:

- Изашла је нова песма, али имам у плану београдску арену, спремам се чак и за две ноћи. Дужна сам да одавно публици то приуштим. Радим на новим песмама. Марина Туцаковић је била једна једина и непревазиђена и ја сад имам велики проблем да пронађем песму за себе. Нисам оптимистична да причам о албуму. Била бих задовољна да нађем барем још две песме - закључила је за поменути медиј.

Бонус видео:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas