Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Тејлор Свифт у топ 10 извођаћа свих времена: Певачица најмлађа икада која је остварила овај успех - стоји раме уз раме са Мајкл Џексоном

Према Билбордовој листи навећих извођача свих времена Тејлор се нашла на осмом месту

1694422853_profimedia-0798272429.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Тејлор Свифт (33) највећа је звезда данашњице, а то показује и Билбордова листа највећих извођача свих времена. На првом месту су већ традиционално Битлси, након њих Ролинг Стонси, а на трећем месту је Елтон Џон.

Потом следе три женске звезде - Мараја Кери, Мадона и Барбра Стрејсенд, а одмах након Мајкла Џексона, на осмо место доспела је Тејлор Свифт. Она је најмлађа извођачица која се нашла у топ 10 извођача свих времена.

Руши рекорде

Ово није никакво изненађење за све који познају рад Тејлор Свифт. У јулу ове године Тејлот је постала певачица с највише албума на првом месту Билбордове листе. До тога је дошло након објаве албума "Спеак Ноw (Таyлор'с Версион)".

Она је такође постала први живи извођач у готово 60 година која је имала четири албума у топ 10 у исто време. Међу њима су уз "Спеак Ноw" још и "Миднигхтс", "Ловер" и "Фолклоре". Из Билборда су рекли да је она такође постала прва живућа извођачица која је истовремено имала 11 албума међу 200 најбољих.

У октобру прошле године Тејлор је постала прва извођачица икада која је истовремено заузела свих 10 места на америчкој топ листи песама након издавања десетог студијског албума "Миднигхтс".

Невероватна зарада од турнеје

Трејлор је тренутно на концертној турнеји Ерас Тоур. Турнеја је несумњиво постигла глобални успех и многе концерте је распродала у тек неколико минута након што су улазнице биле пуштене у продају. Певачица по концерту зарађује невероватних 13 милиона долара.

Успех турнеје је толико велик да извештај Wалл Стреет Јоурнала предвиђа да ће њена турнеја засенити опроштајну турнеју Елтона Џона у смислу бруто прихода од улазница, робе и спонзорстава.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas